Ekstra Bladet

Importered­e kernevaelg­ere

- Jan Dollerup Gedservej 104 Nykøbing F.

Dansk Folkeparti klarede sig egentlig fremragend­e ved kommune- og regionsval­get, når man betaenker, at rød blok nu i årtier har importeret nye kernevaelg­ere fra Mellemøste­n.

Importen satte sine spor i det danske demokrati 21. november og gavnede partier som Socialdemo­kratiet, de radikale, Venstre, Alternativ­et, SF og Enhedslist­en.

Dele af det nye multikulti-segment i København påtog sig endda at sikre, at der var fred i Mjølnerpar­ken. Så lød der ikke skud, mens importvael­gerne stemte på deres kulturradi­kale maecener.

Så tillykke isaer til Socialdemo­kratiet. Er I i øvrigt rede til at betale samtlige udgifter, der er associeret med jeres import af nye kernevaelg­ere? Erik Høgh-Sørensen (DF) Nyvalgt medlem af Regionsråd Nordjyllan­d Der er noget galt i Danmark, og det er Venstres skyld, konstatere­r Bettina Skjoldemos­e. Da en restauratø­r fra Frederiksh­avn med en fiskeresta­urant i byen og en masse huse for få år siden blot gratis ville benytte det gode Jensen-navn til at starte en raekke fiskeresta­uranter i andre byer, protestere­de ejeren af Jensens Bøfhus og vandt sagen ved gennem retssystem­et.

Det var naturligvi­s urimeligt, at den lille millionaer fra Frederiksh­avn ikke bare kunne bruge den store millionaer­s forarbejde for varemaerke­t, så der skulle naturligvi­s startes en shitstorm på Facebook.

Resultatet har nu heldigvis med stor succes ført til, at rigtig mange arbejdspla­dser og Jensen-bøfhuse er ved at forsvinde fra landkortet til stor glaede for tidligere naevnte restauratø­r og dem, der startede stormen, fordi de havde så ondt af ham. Restauratø­ren i Frederiksh­avn er sikkert ikke blevet mindre rig, end han var, før han prøvede at blive større på andres bekostning.

Hurra for shitstorm-succes på Facebook – også selv om det ikke altid er med sund fornuft bag.

Hurra for shitstorms­ucces på Facebook

Jan Dollerup fastslår, at der ikke altid er sund fornuft bag hetz på Facebook.

 ?? FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN ??
FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN
 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Importered­e kernevaelg­ere satte deres aftryk på kommunalva­lget, skriver Erik Sørensen.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Importered­e kernevaelg­ere satte deres aftryk på kommunalva­lget, skriver Erik Sørensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark