Ekstra Bladet

VI SKAL SGU VIDERE, ERIKSEN!

- TILMED RAMMER EN TING ER DEN DÅRLIGE LODTRAEKNI­NGEN

placering på FIFA’s rangliste som nr. 11 er lige så øresønderr­ivende som pan-artisterne ...

Det er to hold uden en eneste spiller, der bare når Christian Eriksen til det øverste af fodboldstø­vlerne, og derfor er Danmark favorit i begge opgør.

vi holdene i en noget naer optimal raekkefølg­e.

Peru først, så Australien og så finalen mod Frankrig på finalestad­ion i Moskva.

Det vil altså sige, at Danmark med to sejre kan have afgjort egen skaebne inden mødet med Frankrig – og det er sgu da ret fantastisk.

Skal vi blive i drømme- og Bond-land, så kan vi måske score 007 point …

modstander­ne og kampraekke­følgen. Noget andet er det udtryk, som det danske landshold efterhånde­n disker op med de fleste gange. Åge Hareide har bygget på og skabt en enhed, der nok skal skabe frygt blandt vores gruppemods­tandere.

Hvis ellers Åge Hareide kan råde over en skadesfri trup til sommer, så virker det også som et hold, der kan vokse ind i en turnering og forløse endnu mere af det potentiale, der tydeligvis er i dette mandskab.

nyhed? At Danmark bliver parret med en staerk gruppe, hvor Argentina og Messi kan blive modstander­en i ottendedel­s-finalen …

Arrrgh, o.k. – det tager vi med, for det er jo lige praecis det, VM også handler om – at møde de helt store giganter. At vaere en del af denne fodboldfes­t, hvor vi for en gangs skyld også møder andre nationer end de evindelige og velkendte europaeisk­e hold.

Når Danmark en ottendedel­s-finale, så er alle forventnin­ger også indfriet, og når man taenker på, hvilken eufori sejren over Irland skabte, så kan det stikke helt af, hvis Danmark rent faktisk kommer forrygende fra land i VM’s gruppe C.

mindede også en om, hvor fantastisk det er, at Danmark deltager i denne giga-begivenhed. Tilmed afgjorde lodtraekni­ngen også, at de danske fans ikke skal på urimeligt lange ture, hvis man vil følge de rød-hvide, hvilket må vaere en lettelse.

Tilbage står så, at russerne lige holder igen med at skrue latterligt op for alle priser under VM, så skal der nok blive en dansk folkefest på russisk jord.

Her på Ekstra Bladet er vi i hvert fald gået totalt i VM-mode.

Hold fast, og følg med. Det bliver SÅ fedt!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark