Ekstra Bladet

Klaus Egelund

- Ege@eb.dk ege@eb.dk Gennemsnit 2.5

David Nielsen har en kaempe opgave foran sig med at få genrejst sit AGF-mandskab. Hvor holdet tidligere havde et klart defineret hierarki under Glen Riddershol­m, så er det svaert at

Da Mustafa Amini dybt inde i overtiden blev skubbet omkuld alene med FC Helsingør-keeper Mikkel Bruhn, så valgte dommer Anders Poulsen ikke at fløjte for det straffespa­rk, som kunne have sikret De Hvide en sen sejr.

Armen i ryggen på den australske VM-kandidat var tydelig nok, men fløjten forblev tavs og det var så anden gang i kampen, hvor kampens opmand valgte at lade tvivlen komme oprykkerne til gode.

Efter en time gjorde Ricki Olsen sig bred og tog armen en anelse i brug i forsøget på at stoppe et hovedstød fra Pierre Kanstrup i at gå i nettet.

Men når de to tvivlsomme kendelser er ridset op, så skal det også understreg­es, at det havde vaeret en hård skaebne for FC Helsingør, hvis de havde tabt opgøret i Smilets By.

Uden styring

AGF synes uden kurs og styring.

Naeste weekend lukkes efteråret i Brøndby. En modstander som De Hvide leverede efterårets mest helstøbte praestatio­n mod under Glen Riddershio­lm.

Som tingene ser ud lige nu, så kan det kun ende som endnu et bevis på, hvordan holdet er smuldret.

4 Bruhn, Mikkel .....................

3 Ricki Olsen ..........................

3 Daniel Jørgensen ................

2 Henriksen, Søren ................ Bay, Frederik ...................... 2 Tobias Christense­n (71) ...... 2 Patrick Olsen ...................... 3 Basse, Mikkel Fossum ....... 4 Adnan Mohammed ............ 2 Stückler, Daniel ................... 1 Mortensen, Nicolas ............ 2 (71) Matheus Leiria Dos Santos ......................................... -

....................

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark