Ekstra Bladet

Jensen med skjult DF-sviner

-

Der er ikke det store at sige til, at finansmini­ster Kristian Jensen og DF-leder Kristian Thulesen Dahl ikke har den bedste kemi.

Midt i fastlåste forhandlin­ger og en lurende politisk krise mellem regeringen og Dansk Folkeparti har Kristian Jensen nemlig givet udtryk for, at DF går for langt i deres ønske om yderligere udlaending­estramning­er.

I søndags 'likede' finansmini­steren – hvis opgave det ellers er at få enderne til at mødes med støttepart­iet DF – et tweet fra Venstre-borgmester i Halsnaes kommune, Steen Hasselriis, som på det sociale medie angreb DF for at gå for vidt.

'Selvfølgel­ig skal vi behandle anerkendte flygtninge ordentligt! DF går for vidt. Det bør vi i Venstre ikke gå med til', skrev Steen Hasselriis på Twitter.

Den opdatering fik finansmini­ster Kristian Jensen til at trykke på like-knappen, viser en liste over de tweets, finansmini­steren har syntes godt om.

Forhandlin­gerne har laenge vaeret kørt fast. Og i tirsdags bankede DF-formand Kristian Thulesen Dahl så i bordet og kraevede, at forhandlin­ger om en kaempe skatterefo­rm og markante udlaending­estramning­er blev udskudt til foråret. Samme aften gav Kristian Jensen udtryk for, at skatterefo­rm og finanslov skulle forhandles samtidig.

Oprørte vande

Men i går forsøgte Lars Løkke Rasmussen at gyde olie på de oprørte vande mellem Kristian Jensen og Thulesen Dahl.

– Faktorerne­s orden er jo ligegyldig, hvis bare regnestykk­et går op, lød det således fra statsminis­teren onsdag ved middagstid.

Her gav Løkke samtidig udtryk for, at han sagtens kunne forstå DF's ønske om udlaending­estramning­er.

Kristian Jensen oplyser via sin spindoktor til Ekstra Bladet, at han ikke ønsker at kommentere sine likes på Twitter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark