Ekstra Bladet

Rosa i sorg: Far er død

-

2017 har vaeret et begivenhed­srigt år for Rosa Christense­n, der blev kendt som hele Danmarks farmor, da hun deltog i årets udgave af 'Den store bagedyst'.

Men selv om året har budt på stor glaede – Rosa er både blevet gift med sin kaereste, Carsten, og nåede helt til semifinale­n i det populaere DRprogram – så er glaeden lige nu afløst af stor sorg.

Dagen inden finalen af 'Den store bagedyst' løb over skaermen, mistede Rosa Christense­n nemlig sin far.

Dødsfaldet har fået hende til tasterne på Facebook, hvor hun skriver et par rørende ord til sin far og samtidig takker sine mange fans for deres opbakning.

’Sidste uges finale i Bagedysten blev set med blandede følelser. Min far døde dagen før finalen – naesten 96 år gammel sov han stille ind. Nej, jeg tror ikke, han døde, fordi jeg ikke kom i finalen, men måske holdt han sig i live, så laenge jeg var med’, skriver Rosa i opslaget.

Til Ekstra Bladet fortaeller Rosa Christense­n, at dødsfaldet ikke kom bag på hende og resten af familien.

– Min far har ikke vaeret syg. Men det er ikke kommet pludseligt, for han var jo gammel, siger Rosa Christense­n.

Ifølge Bagedyst-deltageren har faderens død forvoldt stor sorg, men hun har valgt ikke at lade den overskygge og fokuserer i stedet på de mange gode år, hun har haft med sin far. – Jeg havde heldigvis mange gode år med min far, der blev 95 år, fortaeller Rosa Christense­n.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ??
FOTO: ANTHON UNGER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark