Ekstra Bladet

Svaert at vaere mand

-

Jeg er begyndt at vaere bekymret på mit køns vegne, og jeg er bange for, at hele grundlaget for ligestilli­ng og det at vaere en mand eller en kvinde begynder at skride.

Må jeg ikke laengere åbne døren for en kvinde, eller må jeg nu aldrig flirte med en kvinde?

Maend søger ikke ind på paedagogud­dannelsen, for bare det at vaere mand er mistaenkel­igt, isaer når man passer børn i vuggetuer eller børnehaver.

Jeg er morfar til to dejlige piger, men når jeg går i det offentlige rum, skal jeg snart have et skilt på, hvor der står ’jeg er MORFAR’, så jeg undgår hadske, feministis­ke ytringer. Og jeg tør slet ikke gå på legeplads med dem og bare sidde og kigge. Steen Flemming Jørgensen tør ikke mere gå på legepladse­n med sine børnebørn.

Der må da vaere nogen, som kan se denne svenske ’hen’-udvikling. Lad os få rimelighed­en ind i denne debat. Jeg er en mand, og jeg holder af kvinder. Må jeg ikke det mere? Steen Flemming Jørgensen Vester Søgade 78 København V 30. november excellered­e Pernille Vermund i højrefløje­ns foretrukne metode til at ødelaegge enhver meningsful­d diskussion: At tillaegge modstander­ne holdninger, de ikke har – og derefter kritisere dem for dem. Her brugt mod landsforra­ederne, som personer på PV’s fløj ynder at kalde os, der føler en forpligtel­se til at hjaelpe flygtninge i nød.

PV spørger os ’landsforra­edere’: ’Hvordan kan I vaere rummelige og tolerante over for islamiske kulturer, hvor kvinder på alle punkter er undertrykt­e og underlagt mandens vilje?’.

Jeg har aldrig set ’landsforra­edere’ udtrykke denne holdning. Kan PV give et eksempel herpå?

Den slags metoder hører ikke hjemme i et demokrati

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark