Ekstra Bladet

Nu får han hjaelp af den største

- HANS-HENRIK HYBHOLT HARE haren@eb.dk

Forberedel­serne frem mod comebacket i MMA-buret bliver noget naer optimale for Mark O. Madsen.

Han har nemlig indgået et samarbejde med Martin Kampmann, der om nogen er landets bedste UFC-kaemper nogen sinde.

– Jeg er ret begejstret, må jeg sige. Eller ... Vi har haft første traening i dag, så jeg er rimelig traet. Men ellers er det godt, griner Mark O. Madsen.

Kampmann skal vaere ’head coach’ på Madsens videre udvikling. I første omgang til og med 13. januar, hvor Madsen skal kaempe mod svenske Matthias Freyschuss i Nykøbing Falster i karrierens tredje kamp.

Brug for dygtige folk

– Jeg ser bestemt nogle muligheder i det. Han kan bidrage med meget i min udvikling. MMA er en sport for sig. Og det aftvinger respekt. Jeg har seks uger frem til kampen, og den tid skal bruges så godt som muligt. Den her transforma­tion, jeg er på vej igennem, kraever, at jeg har dygtige og kompetente folk omkring mig, siger Mark O. Madsen.

Den 33-årige dansker har i halvdelen af sit liv levet og åndet for brydningen og har

Bryderen og MMAkaemper­en Mark O. Madsen var en af de mange danske atleter, der hev medalje med hjem fra Rio. i en årraekke tilhørt den absolutte verdenseli­te med talrige VM-medaljer og senest OL-sølvet i Rio som følge.

Ventetiden frem mod Tokyo i 2020 – som stadig er et erklaeret mål for Mark O. Madsen – skal dog fordrives med en omgang mere i den ottekanted­e ring, som han to gange tidligere har erobret med sejre i 2013 og 2014.

Benhård traening

Kender man bare en smule til Mark O. Madsen, vil man vide, at det ikke er for sjov. Og traeningen op til er ikke et par lunteture i skoven tilsat lidt fredagssli­k med familien. Det er hård traening. Benhård traening. Og derfor er Kampmann hentet ind.

– Uden at fornaerme nogen kan jeg vist godt sige, at han er den dygtigste, vi har haft. Han var den første danske stjerne i UFC og lå jo i den absolutte top. Samtidig har han et stort netvaerk i USA. Det kan jeg måske udnytte senere, hvis jeg skal på traeningsl­ejr, siger han.

Kampmann glaeder over samarbejde­t.

– Jeg er optimist på Marks vegne. Han er fantastisk. Hårdtarbej­dende og meget målrettet. Han har en fantastisk baggrund i sin brydning, og så han overføre så meget af det som muligt til MMA. Der er altid fuld blus på både tilskuerne og romerlysen­e, når Brøndby og FC København mødes, men nu vil UEFA laegge en daemper på festlighed­erne.

 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ??
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING
 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ??
FOTO: LINDA JOHANSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark