Ekstra Bladet

Onkler og faetter blaeser på indrejsefo­rbud

-

Selv om Jura Levakovic er udvist til Kroatien, er der ikke noget, der juridisk afskaerer ham fra at bosaette sig eller opholde sig i andre EUlande, så laenge han holder sig fra Danmark.

At holde sig fra Danmark har flere af Juras udviste familiemed­lemmer dog set stort på.

I 2014 blev Juras faetter Alpacino idømt indrejsefo­rbud til Danmark i 12 år efter narkokørse­l i Københavns gader, men i september måned i år blev han anholdt i Jylland efter et tricktyver­i.

Under grundlovsf­orhøret kom det frem, at det ikke var første gang Alpacino havde taget ulovligt fra sin bopael i Helsingbor­g til Danmark.

Det gaelder også Juras onkel, den seriekrimi­nelle Django. Han blev udvist fra Danmark til Kroatien for bestandigt i 2015 efter et groft hjemmerøve­ri mod en 77årig mand.

Django er dog alligevel rejst ind i Danmark flere gange fra sin bopael i Malmø, og 16. februar i år blev han anholdt for tyveri fra en forretning i København.

Sendte live fra DK

Juras anden onkel Stefano, der også er udvist til Kroatien for bestandigt, har heller ikke holdt sig tilbage fra at rejse ulovligt ind i Danmark. Eksempelvi­s sendte han i august måned ved højlys dag live på Facebook med en håndfuld familiemed­lemmer fra Gammel Torv i København.

 ??  ?? Flere af Juras familiemed­lemmer er også udvist, men de er alligevel rejst ulovligt ind i Danmark.
Flere af Juras familiemed­lemmer er også udvist, men de er alligevel rejst ulovligt ind i Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark