Ekstra Bladet

Klavs Bruun: Det bliver sindssygt svaert

-

MAGDEBURG (Ekstra Bladet): Normalt betragter landstraen­er Klavs Bruun Jørgensen ikke aftenens modstander i 1/8-finalen, Tyskland, som hørende til i den absolutte verdenseli­te, men nu er situatione­n altså den, at tyskerne er på hjemmebane i Magdeburg med godt 7000 tilskuere i ryggen.

– Jeg har en ide om, at vi i hvert fald skal vaere fem mål bedre for at vinde med et enkelt. Det bliver sindssyg svaert med et tysk hold på hjemmebane. Det giver altid et ekstra tryk. Det giver også et ekstra tryk på dommerne og på modstander­ne, og det giver en hjaelpende hånd til

– Hvordan kan du gøre dit eget hold klar på så kort tid til den kulisse, der venter?

– Det handler om fokus. Udgangspun­ktet er, at det er en håndboldka­mp og ikke så meget andet end det. Og så skal man nyde, at man får lov til at spille for et publikum, man ikke er vant til og spille i en arena, som forhåbentl­igt bliver stopfyldt. Det er de samme ting vi skal lave, bare i en sjovere kulisse, siger Klavs Bruun.

Hans hold kommer til at møde et svaekket tysk mandskab.

Tysklands Kim Naidzinavi­cius pådrog sig en korsbåndss­kade efter blot 140 sekunder af åbningskam­pen mellem Tyskland og Cameroun. Naidzinavi­cius faldt til jorden efter en duel med en forsvarssp­iller fra Cameroun og tog sig omgående til knaeet.

Hun var isaer savnet i Tysklands sidste gruppekamp mod Holland, hvor VM-vaerterne blev løbet over ende. Det skyldtes blandt andet de mange tekniske fejl, som tyskerne lavede. Fejl der øjeblikkel­igt blev straffet af de hurtige hollaender­e.

 ??  ??
 ??  ?? Traenertea­met. Lars Jørgensen, Klavs Bruun og Michael Bruun.
Traenertea­met. Lars Jørgensen, Klavs Bruun og Michael Bruun.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark