Ekstra Bladet

Udvises for hotelsex med småpiger

- AMANDA H. ALBERTS aha@eb.dk

En 26-årig mand med somalisk baggrund blev i går af Københavns byret kendt skyldig i seksuelt overgreb på to piger på 11 og 14 år.

Tilbage i april var manden og pigerne på Tivoli Hotel i København, hvor han skulle have brugt sin fysiske og psykiske overlegenh­ed til at have samleje og oralsex med pigerne.

Det er han nu dømt fire år og seks måneders faengsel for og en udvisning for bestandigt, fortaeller hans advokat, Søren Eriksen, til Ekstra Bladet.

– Min klient har anket sagen, siger advokaten.

I mellemtide­n er der fortsat navneforbu­d, hvorfor Ekstra Bladet udelader hans navn her.

Drinks, joints og kokain

Under den første retssag 7. december erkendte manden, at han havde haft sex med begge piger. Men påstod, at han ikke vidste, de var mindreårig­e.

Det burde han dog have vidst, mente rettens seks naevninge og tre dommere, hvorfor han fredag eftermidda­g blev kendt skyldig.

Den somaliske mand forklarede, at han havde mødt pigerne på en café på Christiani­a, hvor de var blevet enige om at tage på hotel.

På vej til Tivoli Hotellet i København havde de købt ind til drinks, joints og kokain, som de festede med på vaerelset.

Herefter havde manden haft sex med pigerne – først den aeldste på badevaerel­set og derefter den yngste i sengen.

Da politiet kom, fandt de bh’er og trusser ligge på gulvet på hotelvaere­lset. Og så fandt de en ulovlig dolk, et kilo hash, joints og kokain på den somaliske mand. Stofferne gjorde både ham og pigerne påvirkede.

Deltog i gruppevold­taegt

Den dømte har en lang raekke af kriminelle handlinger og domme bag sig. Tyveri, vold og indbrud er blandt ulovlighed­erne.

I den groveste sag blev han dømt for voldtaegt, da han sparkede døren ind til en massagekli­nik og deltog i gruppevold­taegt af en kvinde.

Det lagde alle naevninger og dommere vaegt på, da de afgjorde straffen.

Kvoteflygt­ning

Den somaliske mand kom til Danmark som kvoteflygt­ning med sin familie, da han var to år gammel.

Alligevel har retten dømt ham til udvisning.

– Vurderes det, at han ikke kan vende tilbage til sit oprindelse­sland, må han leve i Danmark på tålt ophold.

Lige nu sidder manden fortsat varetaegts­faengslet, mens ankesagen er i gang.

 ?? FOTO: VIEW PICTURES/REX ?? 26-årig mand fik faengselss­traf og udvisning for sex med to mindreårig­e piger på Tivoli-hotellet.
FOTO: VIEW PICTURES/REX 26-årig mand fik faengselss­traf og udvisning for sex med to mindreårig­e piger på Tivoli-hotellet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark