Ekstra Bladet

Under al kritik

- Frederik Hansen Sur daglig pendler Borup Per Mortensen Eskebjergg­ård 50 Måløv

Movia må vaere under al kritik. Man kan stort set aldrig regne med en busafgang. Jeg arbejder i Skovshoved og bor i Borup.

Da jeg naesten altid er afhaengig af min bus for at kunne nå mit tog på Hovedbanen/Østerport, er jeg i en kaempe klemme, da bussen altid er minimum otte mininutter forsinket (har fem minutter på en af de førnaevnte stationer til at nå mit tog).

Sjovt nok har Movia ingen døgnåben kundeservi­ce, man kan henvende sig til. Så man er efterladt til at beklage sig på Facebook, hvor der findes en lang raekke klager. Som Movia tilsynelad­ende ikke reagerer på.

Movia er under al kritik, og de eneste, det går ud over, er os pendlere! Der må simpelt hen en ny spiller på markedet, så man kan få presset dem til at yde en bedre service.

Jeg har altid fri omkring klokken 23, hvilket gør det til et endnu større mysterium, at busserne er forsinkede.

Håber, det her kan få råbt både politikere og Movia op, skønt jeg efterhånde­n har mistet al respekt for begge instanser. S-tog – byen puls – er blevet solgt af politikere, som intet kender til kollektiv trafik.

De radikale kratlusker­e har solgt ud af arvesølvet sammen med DF, Venstre, de konservati­ve og Liberal Alliance.

De radikale, DF og Venstre var påfaldende tavse om dette salg ved kommunalva­lget.

Klart nok, for de havde nemlig fået en ordentlig én på sinkadusen, hvis borgerne i Region Hovedstade­n havde fået nys om dette hovedløse projekt.

De radikale var nok blevet udryddet i København.

Langt størstepar­ten af borgerne, der bruger S-tog, er tilfreds med DSB, og de ved godt, at når liberale politikere og DF har sparet på Banedanmar­k og DSB, så går det ud over driften.

Her er det jo tyre-tosset, at Tulle og Løkke ikke har fattet, at ordentlig og billig kollektiv trafik også er velfaerd og velstand.

Borgerne kommer frem til tiden på arbejdet – arbejdsgiv­erne kan regne med det.

Og der handles og nydes hos de erhvervsdr­ivende og i servicebra­nchen langs linjen.

S-tog binder os sammen og skal vaere på statens haender, ikke hos tilfaeldig­e kinesiske eller andre oversøiske ejere, hvor der heller ikke sikkerhed for, at der bliver betalt skat af overskudde­t.

Til sidst bliver det ikke bedre af, at vi har en ultraliber­alist som trafikmini­ster, Ole Birk Olesen, der intet fatter om kollektiv trafik.

S-tog binder os sammen og skal vaere på statens haender

 ?? FOTO: /RITZAU/STINE BIDSTRUP ?? S-togene bør ikke privatiser­es, skriver Per Mortensen.
FOTO: /RITZAU/STINE BIDSTRUP S-togene bør ikke privatiser­es, skriver Per Mortensen.
 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Frederik Hansen er traet af Movias forsinkels­er og manglende kundeservi­ce.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Frederik Hansen er traet af Movias forsinkels­er og manglende kundeservi­ce.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark