Ekstra Bladet

Tilbage i minus

-

I slutningen af 00’erne forsvandt 14,8 millioner kroner ud af 66-årige Anders Bircows firma på blot to år, og firmaets egenkapita­l dalede fra 11,4 millioner kroner til minus 3,4 millioner.

De følgende år stoppede han blødningen, og egenkapita­len endte i et spinkelt plus på 60.000 i 2016. Men nu er han atter tilbage i underskud, viser det seneste regnskab.

– Der er et udtryk, jeg ikke helt har forstået. Noget med fremskreve­t eller forventede aktiver og beskatning af forventede aktiver.

– Jeg fatter ikke en lyd, men alt i alt kommer der nogle penge ind, og der går nogle penge ud, og jeg ved ikke, hvordan min revisor laver regnskabet. Jeg beder ham bare om at gøre det ordentligt, siger Anders Bircow.

Hus til halv pris

Jeg fatter ikke en lyd, men alt i alt kommer der nogle penge ind, og der går nogle penge ud

Komikeren måtte gå mange millioner kroner ned i pris, da han skulle saelge sit hus ved Bagsvaerd Sø under finanskris­en. Udbudspris­en var 25 millioner, men han måtte ned på omkring 12 millioner for at få det afhaendet.

Med i handlen var et sommerhus, som Anders Bircow blev nødt til at købe af ham, der overtog huset.

Når Anders Bircow ikke turnerer med Linie 3, ernaerer han sig som skuespille­r.

 ?? FOTO: OLE BUNTZEN ?? Thomas Eje er ud over komiker og musiker også pilot og fløj i Linie 3’s storhedsti­d blandt andet rundt med tidligere FCK-boss Flemming Østergaard.
FOTO: OLE BUNTZEN Thomas Eje er ud over komiker og musiker også pilot og fløj i Linie 3’s storhedsti­d blandt andet rundt med tidligere FCK-boss Flemming Østergaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark