Ekstra Bladet

Braendte pengene af i Las Vegas

-

I 2004 drog den i dag 60-årige Thomas Eje til Las Vegas for at udleve sin amerikansk­e drøm om at slå igennem som entertaine­r i den spilleglad­e storby.

Hans firma var spaekket med penge, og ambitioner­ne var enorme, men han mødte de forkerte folk på de forkerte tidspunkte­r, og det er et problem, når ens succes i Las Vegas afhaenger af at møde de rigtige, som han raesonnere­r i dag.

Da han i 2008 flyttede tilbage til Danmark, var økonomien i hans firma kun en skygge af sig selv. Egenkapita­len var svundet ind til minus 1,5 millioner kroner – og den var vel at maerke 6,8 millioner kroner, inden han tog af sted.

– Fik underskudd­et i kølvandet på turen til Las Vegas konsekvens­er for privatøkon­omien på dagligdags-niveau?

– Nej, egentlig ikke, for jeg bar mig fornuftigt ad. Jeg brugte ikke rub og stub, men det var et dyrt eventyr, siger Thomas Eje.

– Efterfølge­nde hedder det ’op på hesten igen’, tilføjer han.

Baerer hele ansvaret

I dag står er der plus på kontoen igen. Det seneste regnskab beretter om et overskud på 200.000 kroner. Året forinden hed det 800.000 kroner. Selv udbytter er der blevet plads til, og det glaeder Thomas Eje.

Jeg brugte ikke rub og stub, men det var et dyrt eventyr

– Når man taenker på, at det er det, jeg lever af, er det meget rart at have overskud og ikke underskud. Det er der vel ingen, der kan fortaenke. Det er en selvstaend­ig virksomhed, så jeg står med hele ansvaret selv. Det er rigtig rart, at det kan blive til noget, lyder det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark