Ekstra Bladet

GITTE SCHNELL ny karriere Vi var banebryden­de

DANMARKS FØRSTE ’ROBINSON’-BABE: Gitte Schnell blev bidt af tv-branchen efter at have deltaget i den allerførst­e ’Robinson Ekspeditio­nen’ I

-

Der er reality-stjerner, man har glemt, før rulletekst­erne er løbet over skaermen. Og så er der dem, man stadig husker efter snart 20 år.

Ekstra Bladet har taget en snak med fem af dem, der har vaeret med, fra dengang de store reality-koncepter som ’Big Brother’ og ’Robinson Ekspeditio­nen’ lagde gaderne øde og fyldte avisforsid­erne.

Laes om, hvordan de oplevede berømmelse­n, tiden derefter og hvor de er livet i dag. Når Gitte Schnell ser tilbage på sin reality-deltagelse, er det med positive minder og stor stolthed.

– Det var jo helt fantastisk at vaere en del af det første program. Det første år var det jo et samlingspu­nkt, som danskerne stadig taenker positivt tilbage på. Det har sat et aftryk på mange, og selvfølgel­ig også mig. Det var en helt unik oplevelse. For dem, jeg møder på gaden, er det jo bare et tv-program. Men for mig var det en livsopleve­lse. Jeg har stadig gode venskaber derfra, og jeg fik en masse gode oplevelser.

– Hvad var det isaer, der tiltalte dig ved programmet?

– Jeg kunne godt lide idéen om, at jeg kunne få testet mig selv og se, hvad jeg kunne, når det virkelig gaelder. Det kan vaere svaert at holde fast i sig selv i en hverdag, hvor man har travlt. Men dernede var man bare i nuet. Jeg var bare helt mig selv, og det var fantastisk. Gid, at man kunne gøre noget mere.

Ifølge Gitte Schnell har det første ’Robinson’-program i 1998 på mange måder vaeret banebryden­de for reality i dag:

Jeg synes, vores var ret aegte og uskyldigt. Det har flere programmer i dag mistet

– Tv-maessigt var vi forløbere for dagens reality-tv. Det var så ground-breaking for alle seerne, som aldrig havde set noget lignende, men mit indtryk er, at man i reality i dag er mere fokuseret på hele tiden at skulle overskride nye graenser, og at programmer­ne er mere konstruere­de og handler om drama og intriger. Jeg synes, vores var ret aegte og uskyldigt. Det har flere programmer i dag mistet.

 ??  ??
 ?? FOTO: JESPER STORMLY HANSEN ?? Gitte Schnell blev efter sin deltagelse i ’Robinson Ekspeditio­nen’ i 1998 kaereste med Kristian Sjøgren, der også var deltager. Hun udgav også en stribe fitness-videoer.
FOTO: JESPER STORMLY HANSEN Gitte Schnell blev efter sin deltagelse i ’Robinson Ekspeditio­nen’ i 1998 kaereste med Kristian Sjøgren, der også var deltager. Hun udgav også en stribe fitness-videoer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark