Ekstra Bladet

Til Madsen i faengslet

I

- Linette@eb.dk

– Var han en mand, der havde tabt allerede, da han sejlede ud med Kim Wall?

– Ja, det var han. Vi ved, at han opgav sin raketopsen­delse 24 timer inden, og vi ved, at han i stigende grad var presset og stresset økonomisk. Han kunne ikke få penge ind til alt det, han gerne ville. Han kunne ikke få alle de rigtige folk ind.

Det var ved at ’faile’ for ham. Og det kan godt vaere, at han siger, at det var det ikke, men det var det. Det ved jeg

Alt, hvad Peter gør, er jo graensesøg­ende, og det er der, han er pirret og synes, det er spaendende

også fra hans naermeste folk. Det er der ikke noget galt i, og det gør ham ikke til kriminel, men det er med til at tegne et billede af, hvem han er, og hvad der skete i dagene op til, siger Thomas Djursing.

Peter Madsen var en meget offentlig person, før han pludselig blev kendt for det dystre – Kim Walls spektakula­ere død om bord på UC3 Nautilus.

På en af sine blogs skrev han selv, at han søgte en graenseløs adfaerd i alle aspekter af sit liv, også det seksuelle, fortaeller forfattere­n.

Ting står mere klart

I en fristforla­engelse spurgte anklageren også, om han havde vaeret mere seksuel aktiv i tiden op til anholdelse­n, hvilket han afviste.

Peter Madsens vilde liv

– Finder du frem til noget nyt om hans seksualliv i din serial?

– Jeg kan kun sige, at jeg begynder at få et mere klart billede af, hvad Peter var for en person året, ugerne og dagene op til ubåds-turen, men jeg kan ikke uddybe det naermere på nuvaerende tidspunkt. Jeg er stadig i research og fyldt med etiske overvejels­er, siger Thomas Djursing.

 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? Peter Madsen bliver fulgt i faengslet af forfattere­n Thomas Djursing.
PRIVATFOTO Peter Madsen bliver fulgt i faengslet af forfattere­n Thomas Djursing.
 ?? FOTO: TOM WALL VIA AP ?? Kim Wall var freelancej­ournalist og skulle lave en historie om den danske ubåds-bygger. Hun vendte aldrig tilbage.
FOTO: TOM WALL VIA AP Kim Wall var freelancej­ournalist og skulle lave en historie om den danske ubåds-bygger. Hun vendte aldrig tilbage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark