Ekstra Bladet

Elskede sin hund over alt på jorden

-

– Han er en dejlig dreng, siger Albert Amirjan som det allerførst­e, da han skal beskrive sin bedste ven, der blev draebt onsdag eftermidda­g.

Han snakker konsekvent om Morten Skou i nutid, selv om han er vaek for evigt.

Vennen var muskuløs og daekket af tatovering­er, der gik ud på haenderne og op på halsen, men Albert Amirjan understreg­er, at han ikke havde relationer til hverken rockere eller bander.

Omvandrend­e bamse

– Han var slet ikke sådan en type. Det kan godt vaere, at han var stor og havde mange tatovering­er, men han var den sødeste mand. En omvandrend­e bamse, som slet ikke ville noget ondt, siger vennen og fortsaette­r:

– Han havde et problem med at drikke. Når han drak, kunne det godt stikke af en gang imellem, siger han og understreg­er, at Morten ikke var trist op til den tragiske begivenhed, men at han derimod var glad og med gåpå-mod i forhold til det nye sted, han havde fået at bo i.

Ned ad bakke

Morten Skou har haft en del virksomhed­er, blandt andet et malerfirma og en callcenter-virksomhed, der alle er under tvangsoplø­sning. Nu har han et enkelt aktivt firma med engrossalg af biler.

– Han har haft en masse penge før i tiden, fordi han har haft sine egne firmaer. Men det er ikke gået så godt for ham på det sidste. Det er gået ned ad bakke, og han har vaeret hård ved sig selv, siger Albert Amirjan.

Anne Lindvig har kendt Morten i tyve år, fordi hun først var fitnessins­truktør for hans mor, hvor Morten også kom med. Senere uddannede Morten sig til fitnessins­truktør og arbejdede i samme center som hende.

– Morten var den kaerligste dreng på jorden. Så empatisk. Jeg har slet ikke ord. Det er en dyb, dyb tragedie, siger hun og naevner, hvordan han offentligt viste på Facebook, hvor meget han elskede sin familie.

Samlede ind til hjemløse

Hun husker, hvordan han på et tidspunkt samlede ind til de hjemløse, fordi der var så koldt, og derefter kørte land og rige rundt for at aflevere det.

Derudover havde de en faelles passion for dyr.

– Det var hans store kaerlighed. Han elskede sin hund over alt på jorden, siger hun og fortaeller, at han tog på udstilling med hunden Champ, der er en Old English Bulldog.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark