Ekstra Bladet

Bjarne Hessel: Vi har da også fået lidt lussinger

-

Selv om millionern­e ruller ind på kontoen, er det ikke en helt velfornøje­t Bjarne Hessel, som Ekstra Bladet får fat i.

– Vi kan ikke vaere andet end tilfredse med den vaekst, vi har haft de seneste par år. Men her i efteråret har vi da også fået lidt lussinger på to måneder, hvor bilsalget mere eller mindre stod stille på grund af regeringen­s forhandlin­ger om nye afgifter.

– Men med den nye aftale kommer salget vel endnu mere i gang end før?

– Lige p.t. har vi da fin gang i salget igen, men man indhenter ikke bare lige sådan to måneder. Mercedes, som vi repraesent­erer, vil dog vaere et af de maerker, som vinder ved aftalen, så måske man kan nå nogle flere købere.

– Har det egentlig altid ligget i kortene, at det blandt dine brødre var dig, som skulle lede firmaet videre?

– Det var Ejner Hessel, der i sin tid besluttede det. Det har vi så holdt fast i. Jeg var måske den, der interesser­ede mig mere for det strategisk­e, mens de andre taenkte mere på det operatione­lle. Det har vaeret en god kombinatio­n for os.

– Når man er fire brødre, der skal køre et firma, så nytter det jo ikke noget, at vi alle sammen vil have det samme job. Så det har vi igennem mange år fundet en fornuftig fordeling på, og det tror jeg, at vi alle sammen har vaeret saerdeles godt tilfredse med, ellers havde vi nok heller ikke nået dertil, hvor vi er.

Ekstra Bladet har også forsøgt at få kommentare­r fra de andre familier, men det er ikke lykkedes.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark