Ekstra Bladet

Dorte sporløst forsvundet

- LINETTE KRØGER JESPERSEN PRIVATFOTO linette@eb.dk

Utallige efterlysni­ngsplakate­r af en smilende Dorte Larsen er sat op, og frivillige har ledt alle taenkelige steder efter den 45-årige dagplejemo­r, der forsvandt sporløst 29. december omkring klokken 10.30.

Men familien sidder stadig tilbage med uvished om, hvad der skete, da hun gik ud ad hoveddøren på Gemmas Allé i Kastrup med faste skridt forbi naboens overvågnin­gskamera og vaek.

Mor til tre

– Der er intet nyt, desvaerre. Vi kigger stadigvaek, men vi håber på offentligh­edens hjaelp, siger den centrale vagtleder i Københavns Politi, Henrik Brix.

På Facebook-gruppen ’Hjaelp os med at finde Dorte’ koordinere­r borgere de private eftersøgni­ngsskridt.

Dorte Larsen er mor til to døtre og en søn på 22, 18 og 14 år, og da hun forlod hjemmet på Gemmas Allé i Kastrup, lagde hun en seddel til datteren, der lå og sov, med ordene: ’Jeg er gået en tur. Du kan bare bruge bilen. Husk at laegge en nøgle ud. Mor.’

Meget vellidt

Hjemme sidder hendes mand, Claus Larsen, magtesløst tilbage, fordi muligheder­ne for at lede er ved at vaere udtømt.

Han har selv givet politiet oplysninge­n om, at hustruen forlod hjemmet i nedtrykt Dorte Larsen blev fanget på naboens overvågnin­gskamera, da hun forlod hjemmet. Siden har ingen set hende.

sindstilst­and, men det betyder ikke, at hun var meget deprimeret, men bare var lidt ked af det og ikke rigtig havde haft overskud til at glaede sig over, at det var jul, og de snart skulle holde nytår.

Claus Larsen har kendt

Dorte, siden han var 15 år, og de gik i tiende klasse sammen.

– Vi har kendt hinanden over 30 år. Vi skulle have sølvbryllu­p naeste år. Jeg vil faktisk betegne os som en meget, meget lykkelig familie,

har han fortalt til Ekstra Bladet.

Han fortaeller også, at hustruen altid har vaeret enormt vellidt af alle og ekstremt udadvendt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark