Ekstra Bladet

Frank Jensen har også brugt Københavns Rådhus’ store festsal som privat balsal

-

De fleste husker, at Anna Mee Allerslev satte embedsvaer­ket på den anden ende med spørgsmål om cava og kagegafler. Det har overborgme­ster Jensen også gjort.

Frank Jensen satte både sin sekretaer samt sin personlige assistent i gang med at besvare mails, undersøge pladsforho­ld og udarbejde køreplan for både vielse og bryllupsre­ceptionen, som fandt sted i september 2016.

der blev viet, havde åbenbart selv sørget for kage og champagne. Men som overborgme­sterens Frank Jensen reducerer ved sin handling skatteborg­erne til bønder og ophøjer sig selv og sine venner til et herrefolk.

venner var alt andet på rådhusets regning og overborgme­sterens rundhånded­e invitation.

Som med Anna Mee Allerslev blev der heller ikke i overborgme­sterens tilfaelde betalt 65.000 kroner. Det er ellers daglejen for den store festsal. Og arbejdstim­er i embedsvaer­ket var åbenbart også gratis.

haevder over for Ekstra Bladet, at brylluppet var en vielse ligesom de 5000 andre, der årligt finder sted på rådhuset. Hans folk var kun involveret, fordi han selv skulle vie parret. Det er helt normalt.

Desuden var der slet ikke tale om en bryllupsre­ception som sådan. Blot om at ’nygifte par kan samles efter vielsen med de gaester, som har overvaeret

vielsen til for eksempel et glas medbragt champagne og et stykke kage’, som overborgme­steren udtrykker det om de cirka 100 medvirkend­e.

forskellen på Anna Mee Allerslev og Frank Jensens gerninger? Og er sidstnaevn­tes i virkelighe­den vaerre?

Ikke fordi han er overborgme­ster. Eller fordi han ønsker at gøre det godt for en ven og dennes datter. Men fordi Frank Jensen naegter at laegge sig ned og få betalt.

Dermed reducerer han skatteborg­erne til bønder og ophøjer sig selv og sine venner til et herrefolk i hovedstade­ns faellessal.

Laes også reportagen på side 6 og 7

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark