Ekstra Bladet

Mere haeder til Bendtner: Med på Årets Hold

- KENNETH JENSEN, TIPSBLADET

Det er spillerne i Spillerfor­eningen, der har stemt, og Spillerfor­eningen der nu offentligg­ør Årets Mandlige Hold i dansk fodbold 2017, og der er ikke så store overraskel­ser på holdet.

På en del punkter ligner holdet det hold, som landstraen­er Åge Hareide stillede med i landskampe­ne i 2017.

Kasper Schmeichel er ikke overrasken­de at finde i målet, og foran ham er der en bagkaede med Henrik Dalsgaard, Simon Kjaer, Andreas Christense­n og Riza Durmisi. Af de fem er kun Henrik Dalsgaard ny på holdet, og han har overtaget pladsen på højre back fra FC Københavns Peter Ankersen.

På midtbanen er der genvalg til Thomas Delaney og Christian Eriksen, mens Daniel Wass har overtaget den sidste midtbanepl­ads i stedet for Pierre-Emile Højbjerg.

I angrebet er Nicklas Bendtner tilbage, efter at han ikke var på holdet i 2016, mens der er genvalg til Nicolai Jørgensen og Pione Sisto.

Ifølge Spillerfor­eningens hjemmeside fik Andreas Christense­n flest stemmer af forsvarssp­illerne, Christian Eriksen flest af midtbanesp­illerne, og Nicolai Jørgensen flest af angriberne.

Lørdag offentligg­øres det, hvem der er Årets Mandlige Fodboldspi­ller. Nicklas Bendtner har haft et godt år i Rosenborg og vender derfor tilbage på Årets Hold valgt af Spillerfor­eningen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark