Ekstra Bladet

Kaere Lars Løkke – river du nu min bolig ned?

- Kim Hansen Herlev

Vi er nogle stykker, som ikke har råd til at købe egen bolig. Hvad med os, som trives med at bo, hvor vi bor. River du nu mit eller andre boligområd­er ned, hvor der bor fremmede, og bygger noget nyt og dyrere? Så skal jeg måske af med 10.000 kr. hver måned, og det er sgu for dyrt – og hvad så bagefter? Jeg bor et sted, hvor der bor mange af anden etnisk herkomst. De er alle så venlige her. Jeg har for eksempel oplevet en pakistansk kvinde, som sagde til en aeldre, dansk, gangbesvae­ret kvinde, at hun bare skulle gå op og slappe af, så ville hun laegge hendes vasketøj sammen og komme op til hende med det, selv om hun også selv har en stor familie at passe. Det kalder jeg sgu da overskud.

Straf dem, som gør noget forkert, og ikke os andre.

PS! Har også boet i Hedemarken i Albertslun­d. Og der var jeg også glad og tilfreds med at leve.

Astrid Standal Glostrup 21-årige Mohamed Ibrahim fra Somalia taler dansk og cykler 16 kilometer til arbejde på Tican-slagteriet hver dag. Ydermere spiller han i sin fritid fodbold på det lokale hold i landsbyen Hundborg. Nu skal han udvises.

At han ikke kan forstå, hvorfor han skal udvises,

Mohamed gør lige nøjagtig det, som vores store statsminis­ter beder om

er hans egen fejl.

Mohamed gør lige nøjagtig det, som vores store statsminis­ter beder om, og når man gør det, er der åbenbart ingen hjaelp at hente.

Naeh, Ibrahims job og fritid skal sikkert overtages af Levakovic-familiens mange utilpassed­e familiemed­lemmer eller af LTF-medlemmern­e, så de kan komme tilbage til samfundet igen, nu det har vist sig, at kan sendes hjem.

Godaw mand økseskaft, Inger Støjberg og Lars Løkke, og ikke mindst til alle jeres vaelgere, det kan da snart ikke blive mere åndssvagt. de ikke

 ?? FOTO: FØDEVAREFO­RBUNDET NNF ?? 21-årige Mohamed Ibrahim taler dansk, har arbejde på slagteriet Tican og spiller i en lokal fodboldklu­b. Alligevel smider Løkke og Støjberg ham brutalt ud af landet.
FOTO: FØDEVAREFO­RBUNDET NNF 21-årige Mohamed Ibrahim taler dansk, har arbejde på slagteriet Tican og spiller i en lokal fodboldklu­b. Alligevel smider Løkke og Støjberg ham brutalt ud af landet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark