Ekstra Bladet

Lad os nu selv bestemme

-

at det er rystende og kraenkende, at vores bredskab ikke kan passe deres arbejde med det forebyggen­de til glaede for vores alles sikkerhed! Hvad foregår der i folks hoveder efterhånde­n?

Vi, og jeg selv, tager til hovedet.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N os ofte Det er godt at høre/se, at der ryges fuldstaend­igt uaendret. Over 20 procent ryger dagligt. Og de 80 procent ikke-rygere bliver ikke flere, tvaertimod. Jo mere rygning kriminalis­eres, jo mere interessan­t bliver det for de ganske unge. At gemme cigaretter­ne vaek eller låse dem inde, er en løsning, man kun kan bruge i Norge og Sverige, hvor friheden er på det laveste niveau, og befolkning­en følger altid statens anvisninge­r uden selv at vurdere, om fornuften er med. Danmark er et meget frit land, og det skal vi blive ved med at vaere. Folk må selv tage ansvar og selv vurdere disse alvorlige spørgsmål. Staten skal ikke blande sig i. Og slet ikke når den samtidig høster milliarder i afgifter.

Det er ikke sundt at ryge. Det er et faktum. Men det er heller ikke sundt at have 179 politikere, der sjaeldent har fornuften med. De mangler så overrasken­de erfaring fra virkelighe­den. Deres teoretiske anskuelser duer ikke, overhovede­t ikke. Naesten alt, hvad vi foretager os, er forbundet med fare. Det er farligt at leve. Men mennesket har bedst af at selv bestemme og traeffe afgørelser.

Lars M. Tjellesen Godthåbsve­j 32 Østermarie

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark