Ekstra Bladet

Dolberg ude i mindst to måneder

-

Ajax må undvaere den danske U21-landsholds­angriber Kasper Dolberg i to måneder, da han har revet et ledbånd over i sin højre fod.

Det skriver den hollandske storklub på sin hjemmeside.

– Dolberg er blevet undersøgt i Danmark i vinterpaus­en. I sidste uge vendte han tilbage til Amsterdam for yderligere undersøgel­ser, og til sidst har han fået den dårlige nyhed.

– Han vil under alle omstaendig­heder ikke vaere til rådighed for os i januar og februar, og han rejser ikke med til traeningsl­ejren i Portugal i naeste uge, skriver Ajax.

Det v ari efterårs s aes o nens sidste kamp mod Willem II, at Dolberg pådrog sig Skaden. Straks tog han sig til foden, og senere blev han udskiftet med assistance fra klubbens laegestab.

Dårlig optakt

Dermed får Dolberg en alt andet end optimal optakt til forårssaes­onen, hvor han med gode praestatio­ner vil vaere i betragtnin­g til VMslutrund­en i Rusland.

Silkeborge­nseren har spillet fire landskampe for Danmark, men han var henvist til U21-landsholde­t i november, da A-landsholde­t spillede playoffkam­pe om en VMbillet mod Irland.

Dolberg kan heller ikke imponere Ajax' nye cheftraene­r, Erik ten Hag, som blev ansat 28. december. I efteråret scorede danskeren fem gange i AEresdivis­ionen.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Kasper Dolberg har revet et ledbånd over i sin højre fod.
FOTO: ALL OVER PRESS Kasper Dolberg har revet et ledbånd over i sin højre fod.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark