Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du får hårdt brug for din gode sans for humor, da den bliver essentiel i at hjaelpe en af dine gode kolleger med en personlig sag. Dine udgifter vil stige og du kan føle dig irriteret over ikke at kunne holde hovedet oven vande økonomisk set. Brug tid med dine børn.

LØVEN 22/7-22/8

Din partners smil vil smitte af på dig. Gå igang med dagen og tag det hele, som det kommer. Fortsøg ikke at laegge planer i aften, da der er god chance for, at andre vil laegge dem for dig. I løbet af dagen kan der tikke henvendels­er ind fra din familie, der vil tale med dig om noget alvorligt.

SKYTTEN 22/11-20/12

Selvom du er fuld af energi og viljestyrk­e, bør du taenke over hvad, du kaster dig ud i. Du bør endelig ikke bruge dit overskud på at forsøge at imponere andre. Det kommer nemlig helt automatisk. Din e planer for dagen kan let aendre sig på grund af en persons dårlige helbred.

TYREN 20/4-20/5

Idag kan du blive bekymret over dine foraeldres helbred. Nye samarbejde­r kan virke lukrative, men de vil ikke give dig den ønskede gevinst. Taenk dig godt om før, du investerer dine penge. Undgå at omfive dig med folk, der kan have en dårlig indflydels­e på dig. Idag kan du let blive forelsket.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Der er en chance for, at der bliver brug for sundheds-tjek eller hospitalsb­esøg i dag. En bedre økonomi er naesten sikker. Tag en motiverend­e snak med dit barn og forklar, hvor vigtigt det er at få en ordentlig uddannelse. Forvent ikke en dedikeret indsats, men forbedring over tid.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Gennem glaedesful­de øjeblikke med andre, blomstrer dit psykiske og mentale helbred hurtigt. Lyt til din krop for den kan volde dig problemer senere, hvis du ikke tager den seriøst. Undgå at brug penge på ting, du ikke behøver.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Dit humør vil vaere højt og der vil vaere god grund til at glaede sig. Det kommer til at gå bedre end normalt økonomisk set. Brug tid med din familie og alle dem, der er taet på dig. Hvis din partner har vaeret tung at danse med for nylig, ser det ud til, at vedkommend­e bliver mere medgørlig.

VAEGTEN 23/9-22/10

Lad din partner have sit eget rum i dag. Han eller hun får brug for det. Du vil have godt med tid at tilbringe med din familie og venner. Søg mod at forstå din partner bedre, for herved vil du kunne hjaelpe vedkommend­e med de ting, han eller hun er igang med at ordne for tiden.

Vandmanden 20/1-18/2

Din modstandsd­ygtighed overfor frygt for egne mangler vil vaere staerk i dag. Fortsaet dagen med store forventnin­ger til egne evner og vis folk omkring dig hvordan, det skal gøres. Du vil have let ved at se igennem folks krav og forventnin­ger til dig.

KREBSEN 21/6-21/7

Laeg stille og roligt ud i dag. Du har tid nok og du bør bruge samme på at samle dig selv. Du står til at møde interessan­te og inspireren­de personer i dag. Hvis du går med tanker om at aendre interiør eller andet i hjemmet, bør du tale det igennem med alle andre på matriklen inden, du foretager dig noget.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Din families høje forventnin­ger til dig kan laegge en daemper på dagen. Lad dem have deres forventnin­ger, mens du arbejder på at indfri dine egne. Brug ikke dine penge på alskens materielle goder i dag og pas på med kun at leve i nuet. Romantikke­n svinder ind i takt med din partners gode humør.

FISKENE 19/2-19/3

I dag står i kronens tegn - for du får legende let ved at tjene penge. Hvis du holder tungen lige i munden, vil du finde en metode, som ikke kun vil vaere brugbar i dag, men også fremover. Dine venner kan finde på at drage fordel af netop dette, så hold et vågent øje med folks egentlige intentione­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark