Ekstra Bladet

Barske teenageår

-

Naser Khaders datter Sofia Bella, der nytårsdag fandt sin mor død, har haft en barsk teenagetid.

I sommeren 2014 kom det frem, at hun var blevet overfaldet af en pigebande på sin fødselsdag.

Men en aktindsigt viser, at hun også i 2016 blev udsat for vold, da hun blev spyttet i ansigtet fra kort afstand af en 47-årig mand.

Overfaldet fandt sted i en baggård på Christians­havn og kostede i sommeren 2017 manden en dom på 30 dages betinget faengsel efter straffelov­ens voldsparag­raf. Han slap dog for at betale erstatning til Khaders datter.

Igennem de svaere tider har mor Birgitte vaeret en solid støtte for sin datter, fortaeller Naser Khader.

’Hun passede godt på Sofia, isaer efter Sofia blev overfaldet’, skriver han.

Tortur for min datter

Men allerede som 14-årig måtte Sofia Bella altså finde sig i andre menneskers idioti, da hun blev offer for pigebanden­s vrede.

– Det er forfaerdel­igt og hjerteskae­rende at se sin datter vaere blevet sparket gul og blå. Det har naermest vaeret som tortur for min datter. Hun graed og troede, at hun skulle dø. Det var en forfaerdel­ig situation, udtalte Naser Khader om overfaldet.

Overfaldet skete efter pigebanden igennem en laengere periode – ifølge Naser Khader – havde forfulgt hans datter. Billeder af Sofia fra efter overfaldet viste barske maerker på hendes ansigt.

Hun passede godt på Sofia, isaer efter Sofia blev overfaldet

I forbindels­e med sagen kom det endvidere frem, at en 15-årig pige havde truet både Naser Khader og hans datter for at få dem til at udlevere navnet på et andet offer for pigebanden.

I biffen med vagter

De mange ubehagelig­e episoder har da også en yderst maerkbar indvirknin­g på Naser Khader og familiens liv.

Politikere­n har de seneste efterhånde­n mange år levet under PET’s konstante personbesk­yttelse og den omfatter altså også hans børn, Sofia og Hannibal.

– Mine børn er traette af situatione­n. Når Sofia skal bestille biografbil­letter, skal hun huske at bestille to ekstra pladser til sikkerheds­vagter bag sin og veninderne­s pladser, udtalte han til ugebladet Her & Nu i sommeren 2016.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark