Ekstra Bladet

Halvbror fra helvede

2018 startede vildt for Meghan Markles halvbror og svigerinde – og det er åbenbart hendes skyld

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Nok har den amerikansk­e skuespille­r Meghan Markle haft held i både karrieren og kaerlighed­en, men noget tyder på, at den 36-årige Markle, der blev forlovet med den engelske prins Harry i november, og som forventes at blive hertuginde, når hun siger ja til sin prins 19. maj, har vaeret mindre heldig med i hvert fald dele af sin naermeste familie.

I hvert fald har hendes 51årige halvbror Tom Markle Jr. ikke skabt andet end problemer for den tidligere ’Suits’-skuespille­r.

Det har ikke vaeret let. Meghans forhold til prins Harry har sat fokus på vores familie

Først beklagede han sig i juledagene over, at prins Harry var kommet for skade at sige, at den engelske kongefamil­ie var ’den familie, hun (Markle, red.) aldrig har haft’.

Han fortalte indigneret til Daily Mail, at skuespille­rinden har vaeret højt elsket, og at de holdt alle højtider sammen som en stor familie.

– Vi var meget taette. Så taette som man kunne vaere. Selvfølgel­ig havde hun en familie. Hun var meget privileger­et. Hun havde alt, hvad hun nogen sinde kunne ønske sig. Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at vaere sammen i højtiderne og til fødselsdag­e, forklarede han til avisen.

Endte i faengsel

Og nu er Tom Markle Jr. så igen i mediernes søgelys. Det skyldes, at hans og hans forlovede, Darlene Blounts, våde nytårsafte­n endte med, at hun blev anholdt og smidt to dage i faengsel.

Parret var kommet op at skaendes på en bar naer deres hjem i Oregon, hvorefter Tom Markle Jr. stormede ud.

Han tog hjem og drak videre, mens han blev mere og mere rasende. Siden kom hans 37-årige forlovede hjem og fortsatte også med at drikke, forklarer han til Daily Mail.

Det endte altså hverken vaerre eller bedre, end at Darlene Blount blev anholdt. Oprindelig lød forklaring­en fra hendes forlovede, at hun havde slået ham i ansigt med sine naever, men siden har parret haevdet, at hans skader var selvpåført­e.

Men på en eller anden vis er det hele åbenbart Meghan Markles skyld.

– Det har ikke vaeret let. Meghans forhold tilprins Harry har sat fokus på vores familie. Når du har problemer, hjaelper det ikke, at din søster er forlovet med en kongelig, beklager han sig til Daily Mail og tilføjer, at parret nu vil få hjaelp til at håndtere både alkohol og deres forhold.

Skal vi gaette på, at han ikke får en invitation til brylluppet ..?

 ?? FOTO: AP, ALL OVER PRESS ?? Meghan Markles bryllup med prins Harry huer på ingen vis hendes halvbror Tom Markle Jr. Således giver han hendes royale forhold en del af skylden for, at hans og hans kaerestes nytårsafte­n endte med, at politiet blev tilkaldt.
FOTO: AP, ALL OVER PRESS Meghan Markles bryllup med prins Harry huer på ingen vis hendes halvbror Tom Markle Jr. Således giver han hendes royale forhold en del af skylden for, at hans og hans kaerestes nytårsafte­n endte med, at politiet blev tilkaldt.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark