Ekstra Bladet

Trods tabt finale: Jeg fik det med, jeg havde håbet på

- TROELS CHRISTENSE­N tch@eb.dk

– Det gør altid ondt at tabe, men jeg slår ikke mig selv oven i hovedet. Det har vaeret en fin uge, sagde Caroline Wozniacki, før hun tjekkede ud af ASB Classic efter et finalenede­rlag til skarptskyd­ende Julia Görges.

En lidt mat udseende dansker blev aldrig for alvor en trussel for den formstaerk­e tysker, der via 11 serveesser og masser af nedslag taet på linjerne vandt 6-4, 7-6. Hun er nu oppe på 14 sejre i traek efter en flot afslutning på sidste saeson.

Alligevel var der plads til det velkendte Wozniackis­mil foran pressen, da hun blev spurgt til den foreståend­e grand slam, Australian Open.

– Jeg føler mig godt tilpas. Jeg fik spillet en masse kampe her i Auckland, så det var den forberedel­se, jeg havde håbet på. Nu kan jeg tage en velfortjen­t fridag, flyve til Melbourne og vaenne mig til banerne og forholdene derovre.

– Det bliver forhåbentl­ig nogle fine uger med en god lodtraekni­ng, godt vejr og ting, der går min vej. Og jeg er glad for, at jeg ikke skal spille i Sydney nu. Det ville vaere brutalt, sagde hun om turneringe­n, som hun ofte har spillet i ugen op til Australian Open.

Görges, der nu er på 6-4 i opgørene mod Caroline, meldte i øvrigt afbud til Sydney, der spilles fra 7.-13. januar, kort efter finalen.

Hun avancerer til en 12. plads på ranglisten og kan således ikke blive Wozniacki-modstander i Melbourne før tidligst i fjerde runde.

Selv om Caroline Wozniacki tabte finalen i Auckland, fortsaette­r den danske tennisstje­rne sin fremgang på verdensran­glisten.

Når den opdateres i dag, vil Wozniacki ryge yderligere en placering op og dermed vaere nummer to i verden.

Hvis resultater­ne går Wozniackis vej under Australian Open, kan hun overhale rumaeneren Simona Halep og igen overtage verdensran­glistens førsteplad­s.

Det var der ikke meget, som tydede på for under halvandet år siden, hvor danskeren var nummer 74 på verdensran­glisten.

Det var den forberedel­se, jeg havde håbet på

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Selv om Caroline Wozniacki tabte finalen i Auckland, fortsaette­r den danske tennisstje­rne sin fremgang på verdensran­glisten.
FOTO: ALL OVER PRESS Selv om Caroline Wozniacki tabte finalen i Auckland, fortsaette­r den danske tennisstje­rne sin fremgang på verdensran­glisten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark