Ekstra Bladet

Mikkel skal traene med

-

SVETI MARTIN (Ekstra Bladet): Nu er en lang rejsedag i et klemt fly naturligvi­s ikke den bedste kur med knurrende knae, men hvis alt går efter planen, skal Mikkel Hansen i dag igen traene med truppen efter at have stået over i samtlige tre kampe under Golden League.

– Det ser godt ud, og vi har givet ham pause til at få styr på det knae, og så er han klar til at traene med tirsdag (i dag, red.) og forberede sig med holdet op til kampen på lørdag mod Ungarn, siger Nikolaj Jacobsen, der ikke ser store udfordring­er i at få stjernen reintegrer­et på holdet.

– Det er jeg ikke så bange for, siger landstraen­eren grinende.

Svan også klar

I stedet for 17 har han valgt at tage 18 spillere med. Højrefløje­n Tim Sørensen var også med om bord på flyet fra Paris, men forventnin­gen er stadig, at Lasse Svan bliver EM-klar.

– Jeg har det godt. Men man kan sige, at alt, hvad jeg hidtil har lavet, har vaeret kontroller­et, siger Lasse Svan.

– Jeg har vidst, hvor jeg skulle løbe hen, hvad jeg så skulle gøre og så videre, og jeg har lavet meget få øvelser, hvor jeg har skullet løbe efter en bold, jeg ikke helt vidste, hvor kom. Jeg har ikke testet de pludselige og uventede bevaegelse­r endnu.

– Jeg har en god fornemmels­e og glaeder mig til at traene lidt med de andre tirsdag (i dag, red.), få noget kontakt i forsvaret og få nogle skub, så jeg kan maerke, hvordan den reagerer. Det vil vaere rart for mig. Som jeg har forstået det, er jeg med til de taktiske ting sammen med holdet tirsdag (i dag, red.), og fra onsdag skal jeg så vaere fuldt med, hvis alt går efter planen. Det tror jeg, for alt føles godt hidtil.

 ??  ?? Mikkel Hansen traener med truppen i dag efter at have stået over i samtlige tre kampe under Golden League.
Mikkel Hansen traener med truppen i dag efter at have stået over i samtlige tre kampe under Golden League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark