Ekstra Bladet

LA’ere vil ud af regeringen

-

Skal Liberal Alliances naeste plan vaere helt at forlade regeringen?

Ja, siger flere af partiets lokalforma­end til DR.

En af dem, Rune Hjortkjaer Meldgaard fra Aarhus, slår endda fast, at han vil foreslå ved partiets hovedbesty­relsesmøde fredag i Nyborg, at Liberal Alliance forlader regeringen.

– Vi gik jo i regering for at få nogle skattelett­elser, og det har vi jo ikke fået. Det er dybt skuffende, siger Rune Hjortkjaer Meldgaard til DR Nyheder.

Dermed er der lagt op til et spraengfar­ligt møde for LAtoppens vedkommend­e.

Både Anders Samuelsen og Simon Emil Ammitzbøll­Bille sidder ligeledes i hovedbesty­relsen, og de vil dermed skulle forsvare sig over for de kritiske røster.

Et andet hovedbesty­relsesmedl­em, der bakker op om, at LA traeder ud af regeringen, er formanden for partiets ungdomsorg­anisation, Søren Nielsen.

– LAU har vaeret ude og sige, at vi gerne ser, at LA traekker sig ud af regering. Det var meget forudsigel­igt, at det endte, som det gjorde. Man foraerede de afgørende mandater til DF, da man gik i regering – et parti med en økonomiske politik til venstre for S, siger han til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet har desuden vaeret i kontakt med en lang raekke hovedbesty­relsesmedl­emmer, som forud for mødet ikke ønsker at kommentere, om de også vil have LA ud af regeringen.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Ligesom Olsen-banden
Partileder og udenrigsmi­nister Anders Samuelsen og indenrigsm­inister Simon Emil Ammitzbøll-Bille. LA er som Olsen-banden endt med det rene ingenting.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Ligesom Olsen-banden Partileder og udenrigsmi­nister Anders Samuelsen og indenrigsm­inister Simon Emil Ammitzbøll-Bille. LA er som Olsen-banden endt med det rene ingenting.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark