Ekstra Bladet

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Rygterne har svirret laenge, og nu bekraefter Burhan G det selv. Sangeren er ikke laengere sammen med Sarah Zobel.

Både Burhan G og Sarah Zobel skriver på Instragram, at det er slut mellem dem.

’Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi går hver til sit. Som mange ved, er det en forfaerdel­ig beslutning, at skulle traeffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil vaere faelles om. Vi håber på ro og forståelse’, skriver de begge to.

Parret har vaeret sammen siden 2013. I 2012 gik Zobel fra den tidligere balletdans­er Alexander Kølpin, som hun har to børn med. Ganske kort tid efter sprang Burhan G og Sarah Zobel officielt ud som kaerester.

Meget privat

I december 2015 blev popsangere­n og psykologen foraeldre til sønnen Dallas, der netop er fyldt to år.

34-årige Burhan G medvirkede i efteråret i ’Toppen af poppen’ på TV2, og her lukkede den ellers meget private sanger en lille smule op om sit kaerlighed­sliv.

– Jeg har en skillevaeg mellem privatliv og kunstnerli­vet, det er jeg simpelthen nødt til. For mit privatliv har jeg helt selv kontrol over, og det er vigtigt for mig. Normalt taler jeg slet ikke om mit privatliv, for det er mit, forklarede han.

Også Sarah Zobel har fortalt om skilsmisse­n, hun var igennem for at vaere sammen med Burhan G, som hun var dybt forelsket i. I et interview i 2013 kaldte hun bruddet ned Alexander Kølpin for ’raedselsfu­ldt’.

– Det har vaeret det vaerste år i mit liv. Jordskaelv og vulkanudbr­ud på samme tid. Sådan er det at blive skilt, sagde hun til Cover Kids.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Burhan G og Sarah Zobel.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Sarah Zobel og Burhan G til fest på Amalienbor­g.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Sarah Zobel og Burhan G til fest på Amalienbor­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark