Ekstra Bladet

TRAEK DIG, ANDERS SAMUELSEN!

-

Man kan da ikke sige andet om Anders Samuelsen, end at han har arbejdet stålfast lige fra dag et med at save den gren over, som han og partiet har siddet på.

Nu har han fået faeldet traeet og står helt afklaedt med et uroligt bagland, der kraever, at han traeder tilbage, og en flok udulige ministre, der taeller transportm­inister Ole Birk Olsen som manden, der satte en stopper for motionsløb­et over Storebaelt­sbroen. Behøver jeg at naevne de andre?

LA-formanden og hans ministre har efterladt landet med en fornemmels­e af, at Folketinge­t er en cirkusfore­stilling uden reelt politisk indhold eller evne til at samarbejde. Det skal nok få politikerl­eden til at blomstre.

Når det er sagt, så synes jeg, at det hele falder tilbage på regeringen med Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen.

Han burde som den politisk staerke håndvaerke­r, han siges at vaere, om nogen have forudset, at den konstellat­ion ikke duede i virkelighe­den med Anders Samuelsen krav om fem procents skattelett­elser i toppen.

Men hvad gør en statsminis­ter, der ikke vil vaere overtjener for enhver pris? Jo, han kører videre i et dødt løb og håber det bedste

Samuelsens stålfaste, blå øjne var lige ved at løbe over i en selvmedlid­ende undskyldni­ng forleden

for året, der kommer – for udskrive folketings­valg vil han ikke. Samuelsens stålfaste, blå øjne var lige ved at løbe over i en selvmedlid­ende undskyldni­ng forleden. Herregud, han kaemper for Danmark, siger han og regner med tilgivelse. Traek dig og vis, at din rygrad ikke er en kogt medisterpø­lse!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark