Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Diverse sygdomme og skavanker ligger og lurer lige om hjørnet. Det er på tide, at du aendrer din daglige rutine til noget bedre. Du ved selv hvad, der skal tages hånd om. Hvis du gør det godt på jobbet, vil der vaere økonomisk gevinst at hente.

LØVEN 22/7-22/8

Du vil have let ved at blive stresset på jobbet i dag. Tag den med ro og gå ikke for hårdt til makronerne. Dine økonomi ser fin ud og det ser ud til, at du har gode chancer for at vinde i spil i dag. Hvis du får tid, kan du tilbringe en dejlig stund med din familie, da I står til at fungere godt sammen.

SKYTTEN 22/11-20/12

Du kan genoplade dine batterier ved at komme ud i naturen. Økonomisk set bliver dagen gunstig, men du bør ikke låne penge ud til folk. I aften er en strålende aften at invitere gaester over til middag. Hvis du sklal på en date, bør du ikke foregive at vaere anderledes end, du rent faktisk er i virkelighe­den.

TYREN 20/4-20/5

I dag er en god dag at stoppe med at ryge cigaretter.Husk på, det er aldrig for sent at stoppe. Håndter alle former for økonomi meget forsigtigt. Hold dit budget nede og lad ikke venner eller familie håndtere dine penge. Uenighed kan volde problemer mellem dig og dine venner.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Find ro og glaede gennem samvaer med din familie og dine venner. Vaer forsigtig når det kommer til al økonomisk behandling i dag. Naren ligger i dine kort, hvilket betyder at der er gode chancer for, at du vil blive gjort til grin på en eller anden måde.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Du er den eneste der ved, hvad der i virkelighe­den er bedst for dig. Vaer vedholdend­e i egne besaelutni­nger og accepter konsekvens­erne af dine valg. I dag kan du få brug for at sidde ned, da kortene melder om mulig gevinst i materielle vaerdier.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Dit temperamen­t kan komme i kog på grund af andres fejl på jobbet. Tag det med et gran salt og anerkend, at ikke kun andre kan lave fejl. Du kan med ro investere, hvis du har sat dig godt nok ind i tingene. Dine valg synes at give et godt afkast og arbejdsmae­ssigt vil du have succes.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag står i sportens tegn, så hvis du får mulighed og tid, bør du spille bold eller give dig i kast med løb eller anden form for traening. Din krop har brug for motionen. Lad dig ikke overtale til at låne penge til folk, du ikke kender godt nok.

Vandmanden 20/1-18/2

Gør dit bedst for at få dine følelser under kontrol i dag. Specielt din vrede. Vrede har aldrig gjort nogen noget godt og den skader den vrede og vredens modtager simultant. Hold dig fra at investere i ting, du ikke forstår totalt. Din ven kan have brug for rådgivning omkring kaerlighed gør dit bedste.

KREBSEN 21/6-21/7

Hvis du ikke holder kontrol med din opførsel i dag, kan den komme til at skade en del af dine forhold til andre mennesker. Hold dit sind åbent og kast alle fordomme bort.I dag bør du ikke investere penge eller traeffe andre former for økonomiske beslutning­er.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dine positive tanker vil bringe belønning med sig. Du står til at have succes i dag. Dog vil din økonomi ikke vaere saerlig opmuntrend­e. Nyd aftenen i familiens selskab og spis en dejlig middag sammen. På arbejdspla­dsen vil du vaere yderst effektiv og dine projekter vil lykkes.

FISKENE 19/2-19/3

Du får brug for at kigge naermere på dit helbred i dag. Det vil blive let for dig at købe de rigtige ting ind til en sund uge, hvis du vaelger at følge op på din tilstand. Der kommer til at vaere penge nok til det hele i dag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark