Ekstra Bladet

Kvinde voldtaget på Maendenes Hjem

- JAN SØGAARD js@eb.dk

Gennem to en halv time blev en yngre kvinde holdt indespaerr­et på et vaerelse på Maendenes Hjem i Lille Istedgade i København, mens hun blev mishandlet og voldtaget.

Københavns Politi har nu tiltalt en 38-årig tidligere voldsdømt somalier for voldtaegte­n, der ifølge anklageskr­iftet var af saerlig farlig karakter.

’I will kill you’

Somalieren råbte flere gange ’I will kill you’, truede kvinden med en saks, slog hende i hovedet med en flaske og sparkede hende to gange i ryggen, da hun forsøgte at flygte fra vaerelset.

Den 38-årige har tidligere erkendt, at han havde samleje med kvinden, men haevder, at det skete frivilligt. De to var bekendte i forvejen.

Han stilles i naeste uge for Københavns Byret, hvor anklagemyn­digheden kraever ham udvist efter dom i mindst seks år.

– Du er kidnappet

Voldtaegte­n og frihedsber­øvelsen skete natten mellem 13. og 14. juli sidste år, hvor kvinden fik besked på, at nu var hun kidnappet og ikke måtte forlade vaerelset.

Herefter hev den 38-årige, ifølge tiltalen, kvinden i håret, slog hende i ansigtet med knyttet hånd, sparkede hende i maven og tog kvaelertag på hende, så hun fik blå maerker på halsen og ufrivillig vandladnin­g.

Så beordrede han kvinden til at tage tøjet af og laegge sig på sengen, hvor han ifølge tiltalen voldtog hende, selv om hun graed og flere gange sagde ’stop, stop’.

Voldtaegt af saerlig farlig karakter har en strafferam­me på 12 års faengsel, men retssagen mod den 38-årige kører som en domsmandss­ag, fordi anklagemyn­digheden kun nedlaegger påstand om en straf på under fire års faengsel.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Et vaerelse på Maendenes Hjem på Vesterbro i København var ramme om en voldtaegt og frihedsber­øvelse af en yngre kvinde.
FOTO: JONAS OLUFSON Et vaerelse på Maendenes Hjem på Vesterbro i København var ramme om en voldtaegt og frihedsber­øvelse af en yngre kvinde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark