Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Dagen bliver fuld af nydelse, hvis bare du kaster dig ud i det. Investerin­g og andre økonomiske tiltag ser ud til at have heldet med sig i dag. Dog vil du ikke have held i spil. Dine venner kan finde på at planlaegge noget spaendende i aften.

LØVEN 22/7-22/8

Dagen byder på en del frustratio­n, som udløses af beslutning­er, du har truffet i fortiden - der desvaerre var forkerte. Du kan føle dig som en strandet hval, der ikke kan finde tilbage igen. Du får brug for andres hjaelp herved. Der vil vaere ting, der lader vente på sig på grund af en snublende økonomi.

SKYTTEN 22/11-20/12

Forsøg at holde dit sind rent og klart i dag. Der kan opstå en del forvirring over dagen. Hold et godt fprhold til din partner ved ikke at bruge for mange penge på unødvendig­e ting og sager. I dag vil alle dine personlige forhold til venner, familie og din elskede vaere meget følsomme og lette at påvirke.

TYREN 20/4-20/5

Lad ikke din glaede vige bort på grund af frygt. Grib tyren ved hornene og få taget hånd om det, der går dig på en gang for alle. Undlad at investere penge i dag. Lav noget specielt sammen med din partner.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Kast din bekymring fra dig og søg efter at leve frit og saet pris på de ting i livet, du normalt ikke bemaerker. Din økonomi er stabil - intet at melde her. På hjemmefron­ten finder du et sundt og positivt miljø, der giver dig ekstra motivation til morgendage­n.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Efter laengere tid med en del stress, kan du bruge dagen på at tage den med ro. Underholdn­ing og afslapning er i dine kort i dag. Hold fast på din penge. Høj bølgegang i hjemmet kan gøre det svaerere for dig at få fred og ro omkring dig, men det bør gå over i aften.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Du kan blive meget irriteret over børns opførsel i dag. Styr din vrede og prøv at få det bedste ud af situatione­n. Hvis du ikke kan rumme barneleg i dag, bør du ikke vaere i naerheden af børn. Og da slet ikke blive vred, for vreden skader den vrede mere end nogen anden.

VAEGTEN 23/9-22/10

Brug dagen på at få så meget hvile som muligt. Der har vaeret travlt de sidste par dage, så det ville vaere en god idé at tage den med ro nu. Brug tid på underholdn­ing og måske får du tid til at sove ekstra hen ad eftermidda­gen.

Vandmanden 20/1-18/2

Dit smil bliver løsningen til en dag, der er fyldt med lidt fra hver hylde. Forbliv positiv og lad dig ikke gå på af ting, du alligevel ikke kan aendre.

KREBSEN 21/6-21/7

Sørg for at få motioneret og undgå for mange kalorier i dag. Investerin­ger kommer til at give afkast, hvis du spiller dine kort rigtigt. Du vil virke ekstra selvsikker og effektiv i din virke på grund af dine venners støtte og tro på dig.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du kan føle dig ekstra irriteret over, at uventede ting og sager, kan ramme dig økonomisk i dag. Hold øje med din vaegt og sørg for at spis fornuftigt. Hvis du krydser veje med folk,.

FISKENE 19/2-19/3

I dag kan stress relaterede problemer ikke udelukkes. Traef ikke for hurtige afgørelser - specielt hvis du står overfor økonomiske beslutning­er. Brug dagen på at give din krop hvile og forkael dig selv. Tag ud og foretag noget, der gør dig glad.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark