Ekstra Bladet

I puberteten troede jeg aldrig, den ville stoppe med at vokse. Det blev ved, til jeg var 22 år. Der var det faktisk en lettelse, at det stoppede

-

HAN ER HELT ENIG MED

ekspertern­e i, at en stor penis giver status, og at der er meget symbolik knyttet til penis. Derfor oplever han, at det udelukkend­e har øget hans livskvalit­et.

– Det at have en stor penis har givet mig selvtillid og status og meget sjov gennem opvaeksten. Jeg har altid følt en vis stolthed over det. Og ikke mindst en vis ekshibitio­nisme. Men egentlig mere en erotisk pirrende følelse end stolthed. Det med en stor penis er meget symbolsk og erotisk ladet, så at have en stor penis har vaeret overvaelde­nde positivt.

Han tror selv, at størrelsen skyldes, at han fra naturens side har et højt niveau af hormonet testostero­n. Det har også gjort ham mere seksuel end mange andre og gjort det let for ham at få orgasme.

Nogle mener, at størrelsen på forskellig­e fingre i forhold til andre kan sige noget om størrelsen på en mands penis, og denne nordmand mener, at det passer – i hvert fald i hans tilfaelde.

– Min ringfinger er en centimeter laengere end pegefinger­en, siger han.

En kendt udfordring for maend, der har en meget stor penis, er, at det kan vaere svaert at få den helt stiv, fordi det simpelt hen kraever for meget blod at holde den erigeret.

– Dette var helt problemfri­t, indtil jeg rundede de 40. Så kom det. Jeg tror nok, alderen er vaerre for os store. Så det må vaere haevnen for dem, der er misundelig­e. Men med Viagra og ikke mindst silikone-ringe går det fint.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark