Ekstra Bladet

At falde i søvn på den våde plet

-

PARFORHOLD­S-FRONTEN:

Så kan Alfahan og jeg også føje kobberbryl­lup til cv’et! Har taenkt over, at vores forhold bare er blevet lettere med årene. Her er alder jo en fordel! For ligesom at jeg ikke laengere overspiser om aftenen, fordi jeg ikke orker at rejse mig fra sofaen, så orker man jo heller ikke laengere alle de der kampe. Har for laengst opgivet at forklare Alfahan, at man ikke stiller sine sko lige PRAECIS der, hvor man tager dem af! Orker ikke laengere at diskutere, at alle problemer ikke kan løbes vaek, og har egentlig også bare langsomt accepteret, at det er mit lod i livet at falde i søvn på den våde plet. Parforhold­et er blevet mageligt … det er sgu meget rart!

ENETALE-FRONTEN:

Helt uden at blive sagt imod angriber Socialdemo­kratiets gruppeform­and, HENRIK SASS LARSEN, i et fem minutter langt interview, danske journalist­er for deres konfrontat­oriske stil. Interviewe­t er betalt af Socialdemo­kratiet, så Sass Larsen kan få det, som han har brug for som politiker: Høre sin egen stemme, uden at der er nogen, der er uenige med ham eller afbryder ham. Må jeg have lov at foreslå Henrik Sass Larsen en karriere som praest! Med en meget tom kirke!

PRAESIDENT-FRONTEN:

Ifølge den meget omtalte bog ’Fire and Fury: Inside the Trump White House’ mangler DONALD TRUMP ikke bare evner som praesident, han er også en elendig far og en endnu vaerre aegtemand. Undskyld, men er der virkelig nogen, der er overrasked­e?

HÅRMODE-FRONTEN:

Baghjul til hele Danmark! Ifølge Magasinet Ell, bliver en af de største hårtrends i 2018 ’Dirty Blond’, som i al sin enkelthed betyder, at man lader hårrøddern­e vaere mørke, mens de lange spidser skal vaere blonde. Med andre ord er jeg nu en slags first mover på hårmoden!

TRUSSELS-FRONTEN:

Den er da helt gal hos vores svenske naboer hinsidan! Nu opfordres svenskerne til at opbygge et beredskab af mad og basale fornødenhe­der, så de kan klare sig i mindst syv dage uden hjaelp fra det omkringlig­gende samfund, da risikoen for et vaebnet angreb fra Rusland mod Sverige er blevet større. Så kan det KUN gå for langsomt med at få familien Heick hjem til kongeriget!

SUNDHEDS-FRONTEN:

Sidste uge påstod en anerkendt laege, at mennesker, der drikker to glas vin eller øl til hverdag, får et laengere, sundere og bedre liv. I denne uge giver den 95-årige amerikansk­e skuespille­rinde BETTY WHITE så opskriften på et langt liv! Hemmelighe­den hedder vodka og hotdogs. År 2018 bliver bedre og bedre!

SUCCES-FRONTEN:

Der er kun en enkelt ting, der kan sikre, at TV2 får succes med at overtage ’X Factor’ fra DR, og det er naturligvi­s

THOMAS BLACHMAN! Så saet I bare de forhandlin­ger i gang, TV2!

GØGLER-FRONTEN:

Det er vist lidt op ad bakke for UFFE ELBAEK og Alternativ­et for tiden. Knap har stormen lagt sig, efter at ansatte i Alternativ­et blev opfordret til at sende fotografie­r af deres ’pik i slap tilstand’, før en ny storm raser. Det grønne parti får nu kritik af Danmarks Naturfredn­ingsforeni­ng, fordi partiets selvlysend­e plakat med skriften ’HÅB’ fra kommunal-valgkampen indeholder plasttypen pvc, som er til stor skade for miljøet. Hverdagen har ramt de glade hippier fra gøglerpart­iet!

SLANGE-FRONTEN:

Er jeg den eneste, der ikke springer jublende rundt, fordi det er lykkedes Randers Regnskov at producere et kuld af verdens giftigste landslange, den AUSTRALSKE INLANDSTAI­PAN, hvor et enkelt bid kan slå mere end 100 mennesker ihjel? Den eneste fordel ved at bo i landet med verdens største skattetryk er vel for helvede, at der ikke er giftslange­r!

BOLIGTREND-FRONTEN:

Nu er det åbenbart slut med det nordiske look med lyse traesorter og kolde grå/blå nuancer! Boligtrend­en i 2018 er nemlig braendte farver som rust, jord, terrakotta og mørkere materialer som for eksempel valnøddetr­ae! Jamen så smider vi da bare alle møbler ud og maler hele matriklen i 70’er-farver! Det er da klart! Jeg giver sgu op!

MORSKABS-FRONTEN:

Jeg har sådan set kun et eneste nytårsfort­saet for 2018! Jeg vil grine mere! Planen er at invitere et par venner hver lørdag i de kommende måneder, og de sjoveste får en middagsinv­itation mere i andet kvartal. De kedeligste bliver parkeret – på ubestemt tid! Og Alfahan kan også godt begynde at finde alle sine platte, gamle vittighede­r frem, for samme regler gaelder i naturligvi­s for ham!

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON, AP, STINE TIDSVILDE, JAKOB JØRGENSEN, RANDERS REGNSKOV ??
FOTO: JONAS OLUFSON, AP, STINE TIDSVILDE, JAKOB JØRGENSEN, RANDERS REGNSKOV
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark