Ekstra Bladet

Drabsekspe­rt: Man binder ikke et dødt menneske

-

Det er interessan­te oplysninge­r, der i dag er kommet frem efter offentligg­ørelsen af anklageskr­iftet mod Peter Madsen. Det siger Kurt Kragh, der er tidligere kriminalko­mmissaer hos Rigspoliti­ets Rejsehold.

Ifølge tiltalen planlagde Peter Madsen drabet, og det er, ifølge den tidligere efterforsk­er, et afgørende punkt i sagen.

– Man har afhørt personer med kendskab til ubåden og vaerkstede­t for at finde ud af, hvad der saedvanlig­vis er med ombord, siger han med henvisning til listen af effekter, som politiet har beslaglagt.

Peter Madsen er også tiltalt for at have tiltvunget sig andet seksuelt forhold end samleje med Kim Wall.

– Jeg formoder, at det fremgår af obduktions­erklaering­erne. Selvom der er gået noget tid, før de fandt liget, vil det vaere muligt at se, om laesionern­e er påført i live, siger den erfarne drabsefter­forsker.

Det har ikke tidligere vaeret fremme, at Kim Wall var bundet før sin død, og også her tager politiet udgangspun­kt i obduktions­erklaering­en, mener Kurt Kragh.

– At man kan gøre det så detaljeret, kan kun haenge sammen med obduktions­erklaering­en, hvor man må have fundet nogle snørelaesi­oner. Eller hvis de stadigvaek sidder på liget, siger Kurt Kragh.

Oplysninge­rne kan bevise, at Kim Wall ikke døde ved en ulykke, som Peter Madsen tidligere har forklaret.

– Man binder ikke et dødt menneske, siger Kurt Kragh.

Det er også i det seksuelle forhold, at politiet finder motivet, siger Kurt Kragh.

– En drabssag uden motiv er ikke meget vaerd. Det er det vigtigste for anklagemyn­digheden at anskueligg­øre over for dommer og naevninge, at der er et motiv.

Det er også i det seksuelle forhold, at politiet finder motivet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark