Ekstra Bladet

Har sko og tasker for 300.000 kroner

Ekspertern­e fra ’Kender du typen?’ tog et kig på Nikita Klaestrups vilde samling

- LAURA A. HELLENSBER­G lh@eb.dk

Bloggeren Nikita Klaestrup er altid smuk og velklaedt på den røde løber – og det koster dyrt.

Det fik seerne et indblik i i programmet ’Kender du typen?’, der blev sendt mandag aften på DR1. Her skulle ekspertern­e gaette, hvem kollegieva­erelset fyldt med dyre designersk­o tilhørte.

Nikita Klaestrup har samlet på sko de seneste to et halvt år, og siden er det blevet til en stor samling.

– Jeg talte lige i går. Jeg har 48 par sko, fortaeller hun til Ekstra Bladet og tilføjer, at det kun er maerkevare­r som eksempelvi­s de rødsålede kunstvaerk­er fra Christian Louboutin, der får lov at blive indlemmet i samlingen.

Selv om Nikita Klaestrup ikke selv vil ud med vaerdien på alle de dyre sko, kan lidt hovedregni­ng slå fast, at 48 par sko til omkring 4000 kroner parret giver den nette sum af 192.000 kroner.

Taske til 65.000 kr.

I programmet vises Nikitas flotte designerta­sker også frem – og specielt prisen på den orange Birkin-taske får ekspertern­e til at måbe.

Den koster nemlig 65.000 kroner og eksperten Anne Glad er noget overrasket over, at Nikita Klaestrup, som er på SU, har råd til sådan en taske.

– Lige den er også en gave fra min kaereste, forklarer Nikita Klaestrup til sidst i programmet, efter de to eksperter har gaettet rigtigt på hovedperso­nen.

Til Ekstra Bladet fortaeller Nikita Klaestrup, at hun har ni designerta­sker, og her er det også de dyre maerker, man finder hos bloggeren.

– Jeg begyndte først for nylig at gå op i tasker, så jeg har ni. Jeg har Gucci-, Hermès-, Yves Saint Laurent-, Chanelog Louboutin-tasker, siger hun.

Vaerdien af Nikita Klaestrups tasker løber da også op – selv om hun kun har ni. Det bliver til omkring 130.000 kroner for de flotte tasker.

Bruger kun tasken i dagslys

Hun er meget forsigtig med sine designerta­sker. Specielt Birkin-tasken bruger hun kun om dagen, og hun er meget opmaerksom, når hun har den med sig nogle steder.

– Jeg har hørt historier om folk, der har mistet deres tasker, men jeg er forsigtig. Jeg har en masse forholdsre­gler, når det kommer til mine tasker, forklarer hun.

Hun vil dog gerne slå fast, at hun absolut ikke er snobbet, når det kommer til at købe designerva­rer.

– Jeg har ikke noget imod billige varer, jeg elsker bare oplevelsen og kvaliteten af designerva­rer.

– Samtidig er det også rart at vide, at tingene er produceret under ordentlige forhold, fortaeller hun.

Jeg har ikke noget imod billige varer, jeg elsker bare oplevelsen og kvaliteten af designerva­rer

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Forsigtig
– Jeg har hørt historier om folk, der har mistet deres tasker, men jeg er meget forsigtig, forklarer Nikita Klaestrup. Hendes ’juvel’ er en orange Birkintask­e, der koster 65.000 kr.
FOTO: MOGENS FLINDT Forsigtig – Jeg har hørt historier om folk, der har mistet deres tasker, men jeg er meget forsigtig, forklarer Nikita Klaestrup. Hendes ’juvel’ er en orange Birkintask­e, der koster 65.000 kr.
 ?? FOTO: DR ?? Nikita Klaestrups imponerend­e sko-reol indeholder par sko – og det er alle maerkevare­r. Hun elsker isaer de rødsålede kunstvaerk­er fra Christian Louboutin.
FOTO: DR Nikita Klaestrups imponerend­e sko-reol indeholder par sko – og det er alle maerkevare­r. Hun elsker isaer de rødsålede kunstvaerk­er fra Christian Louboutin.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark