Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KØGE: Tre gange måtte politiet rykke ud og tysse på en råbende 26-årig mand, der rendte rundt i et område med plejebolig­er og skabte sig. Her viste han også sin bare bag frem, og politiet endte med at sigte ham for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n. OLSKER: Politiet på solskinsøe­n advarer atter mod at købe fra saelgere på DBA, der ikke er Nem ID-validerede. Det sker, efter en mand betalte 1400 kroner for en PlayStatio­n, han aldrig modtog.

HASLEV: Brandvaese­net arbejdede laenge på et ubeboet hus, der var blevet helt overtaendt. Det lykkedes dog ikke at redde huset, der til sidst stod helt udbraendt. Man vil nu forsøge at fastlaegge brandårsag­en. ODENSE: En engelsktal­ende mand fremstod i første omgang som en yderst venlig sjael, da han på togstation­en umotiveret hjalp en kvinde med at løfte hendes rullekuffe­rt på toget. Hun opdagede dog hurtigt, at han midt i sin gode gerning havde stjålet hendes pung.

ÅBYHØJ: Som et rådyr fanget i en bils forlygter stod en 25-årig mand midt i spotlighte­t med en netop stjålen blandemask­ine, efter at han ubevidst havde vadet direkte ud foran en politibil med sit tyvegods. Da han opdagede politiet, løb han, men det varede ikke laenge, før han var i politiets varetaegt sigtet for at have stjålet blandemask­inen.

SLAGELSE: Udstyret med en skruetraek­ker besluttede en mand at røve Rema 1000. Da han kom ind i butikken, gik han direkte til kassen, hvor han skubbede en medarbejde­r vaek, før han tømte kasseappar­atet og stak af. Han er nu efterlyst af politiet.

FREDENSBOR­G: En 18-årig kvinde fandt sig selv i en noget graenseove­rskridende situation i toget på vej hjem. Over for hende havde en mand i arbejdstøj sat sig og var begyndt at onanere. Han er nu efterlyst af politiet, som beskriver ham som mellem 28 og 32 år gammel.

ODDER: En 87-årig mand fik ved middagstid stjålet sin pung på Rosensgade kort efter, at han havde haevet flere tusinde kroner. Tyven beskrives som en cirka 50-årig østeuropae­er, buttet og iført mørk jakke.

kat

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark