Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det at lade miljøminis­ter Esben Lunde Larsen passe på vor natur og fauna er som at lade ulven passe får. Fauna for ham er åbenbart dyr bag hegn og i stalde.

Per Allan Lunding Mølleparke­n 35, Jels Rødding

at det virker lidt tamt at samle penge ind til bageren, der har problemer med mafiaen i Tingbjerg. Det svarer til at give et voldtaegts­offer kondomer – det er ikke rigtig at tage fat om problemets rod. Asbjørn B. Christense­n Nøddehegne­t 32 Naestved

at jeg er ked af, at Jens Okking er død. Han var en skøn skuespille­r, men det er som EU-modstander, jeg vil savne ham allermest. Han havde sine – og mine – meningers mod til at tale kapitalen, bureaukrat­erne og pamperne imod. Tak til en stor mand. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at vi straks må have udsat nogle ulve på Bornholm! De kunne evt. hjaelpe til med at regulere bestanden af bisonokser. Dernaest må vi her Jylland have hjaelp af Trumpen. Høje mure er den eneste form for indhegning, der kan holde ulve vaek fra får og kvaeg. Som De Nattergale siger: ’Think you a little about, Christina’.

Verner Christense­n Skovbakken 12 Glyngøre i

at det er da goddag mand, økseskaft at flytte flere og flere af statens styrelser ud i provinsen, når de kapacitete­r, som skal lede og styre dem, ikke flytter med. Hvor svaert kan det vaere?

Veber Finnedal København

at hvis Løkke allerede i indskoling­en havde gjort det muligt at anvende samme normering og laererress­ourcer som i LøkkeFonde­n-projektet. Så var en dreng som JohnAnker aldrig havnet i en situation, hvor der skal en LøkkeFond, gaver, lån af sommerhus, torskegild­e-indsamling samt venlige mennesker til for at hjaelpe ovennaevnt­e knaegt med et hjaelpsomt spark i røven for at komme videre i tilvaerels­en.

H. Fischer Bjaeversko­v

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark