Ekstra Bladet

JEG VAR IKKE EN GOD

Kun kontrakten med DR holdt

- NICK STURM LARS SEJR nick.o.sturm@eb.dk; lars.sejr@eb.dk

Sent søndag aften kom en støvet sandhed på bordet i talkshowet ’Vi ses hos Clement’.

Den ukuelige interviewe­r og programmet­s vaert, Clement Kjaersgaar­d, havde inviteret fire staerke kvinder i det blåfarvede studie.

Herunder minister for offentlig innovation, Sophie Løhde (V), feminist og forfatter Leonora Christina Skov, Sanne Salomonsen og Anne Linnet,

For rullende kameraer og dusinvis af publikumme­r lod hun forstå, at hun så sig selv som en dårlig ’X Factor’dommer, fordi hun ikke kunne holde ud at se programmet­s aspirerend­e sangere få verbale hug. og saerligt sidstnaevn­te gjorde sig bemaerket.

Dårlig dommer

– Jeg var ikke ret god til det. Jeg havde for eksempel to småpiger, der var meget talentfuld­e, og på et tidspunkt blev de af nogle af dommerne svinet lidt til, og vi var ude i noget voksenmobn­ing, og pigerne graed på scenen, sagde hun og fortsatte.

Anne Linnet medvirkede i den sjette saeson af det populaere program, og i dag er hendes kollega Sanne Salomonsen en del af dommerpane­let.

Hun gør

Linnet.

– Jeg tør vaedde på, at Sanne (Salomonsen, red.) er 100 gange bedre til det end mig.

Over for Ekstra Bladet afviser

Jeg følte mig pludselig fanget i en mental dårligdom

det bedre, tror Anne Linnet at sige mere om sagen, ligesom hun heller ikke vil uddybe, om hun refererede til Thomas Blachman, der er kendt for at vaere noget hård i kanten.

Mental dårligdom

Det kraever imidlertid ikke mange Google-søgninger at identifice­re haendelsen, hun refererer til. Der er tale om den dengang 16-årige Anna Matthews, der efter sin praestatio­n blev sablet ned af Thomas Blachman.

– Du synger ikke rent, Anna! lød det fra Blachman.

Den aerlige udmelding fik Anna Matthews til at graede, og haendelsen gav Anne Linnet lyst til at forlade sin ellers formentlig velbetalte tjans omgående.

– Jeg havde lyst til at rejse mig og sige: ’Det her har jeg ikke lyst til’, men jeg blev siddende, fordi jeg har underskrev­et en kontakt, og den kan du ikke gå fra.

– Jeg følte mig pludselig fanget i en mental dårligdom, som jeg ikke havde lyst til at vaere i naerheden af, men den kunne jeg ikke traekke mig fra, og det kommer Sanne garanteret ikke ud for, fordi Sanne er meget bedre end mig til at håndtere og smalltalke med de der maend, der skryder lidt voldsomt indimellem.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Sanne bedre
– Jeg tør vaedde på, at Sanne Salomonsen er 100 gange bedre til at vaere dommer end mig, påpeger Anne Linnet.
FOTO: MOGENS FLINDT Sanne bedre – Jeg tør vaedde på, at Sanne Salomonsen er 100 gange bedre til at vaere dommer end mig, påpeger Anne Linnet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark