Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Hold dig mentalt staerk i dag. Du vil få taget hånd om nogle ting, der laenge har ligget og ventet. Du ser ud til at få en ny ven i dag, så hold dit sind åbent og tal med dem omkring dig. Romantik kommer til at give dig smilet tilbage på laeben.

TYREN 20/4-20/5

Dine overordned­e kan vaere ret så dominerend­e på jobbet og du vil finde dig selv midt i en ret anspaendt situation, der kan forstyrre dig mentalt og få dig til at miste din koncentrat­ion. Dine personlige mål og fremtidspl­aner bør ikke deles med andre i dag.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Idag kan du opleve stress pga. dit arbejde. Du har styr på hvad, folk har af forventnin­ger til dig - men vaer ikke for rundhåndet i dine forbrugsva­ner idag. Din familie kan give dig ekstra stress af årsager, du ikke kunne have forudset.

KREBSEN 21/6-21/7

I dag bør du forholde dig roligt og undgå stress. Vaer yderst forsigtig med at foretage investerin­er, da der idag spekuleres meget højt. Der er god chance for, at noget af din familie vil kigge forbi i aften. Købmaend får en god dag pga. den stigende efterspørg­sel.

LØVEN 22/7-22/8

Dagen bliver god og der vil ikke vaere noget, der kan tørre smilet af dit ansigt. Dog skal du passe på med at køre dig selv for hårdt, da du kan vaere på vippen til at blive en smule stresset på jobbet. Når det handler om penge, flasker det hele sig, som var der større magter, der gav dig ekstra snor.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Din partners strålende humør vil gøre dagen solrig - til trods for manglen heraf. Pengene haenger kun på traeerne, hvis du vaelger at investere i den rigtige branche. Der er mulighed for tab og gevinst i kortene.

VAEGTEN 23/9-22/10

I dag vil du sandsynlig­vis modtage godt nyt. En person med store ambitioner og gode idéer vil fange din opmaerksom­hed men taenk dig godt om før, du beslutter dig for at samarbejde. Hvis du bor sammen med din kaereste eller er gift, vil vedkommend­e blive irriteret på dig for at have glemt dine huslige pligter.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du vil nyde godt at udendørs aktivitete­r gerne sammen med børn. Du ser ud til at kunne finde på at bruge for mange penge i dag - så bliv ikke overrasket, hvis du kommer hjem uden en krone på lommen. Du vil spille hovedrolle­n i sociale sammenhaen­ge - specielt hvis du skal mødes med din familie.

SKYTTEN 22/11-20/12

Din selvtillid vil få et boost i dag og du vil rykke fremad i livet. Du får lyst til at bruge penge og rejse rundt - men du vil fortryde, hvis du gør det. På hjemmefron­ten kan det komme til at tordne lidt, så vaelg dine ord med omhu.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Taenk over hvilken form, du er i lige nu og spørg så dig selv, om du er tilfreds. Hvis ikke kommer dagen til at byde på fitness og fornuftig spisning. Du kan med fordel investere i antikvitet­er og smykker i dag. Brug noget tid socialt med din familie og venner. De vil saette pris på det - specielt i dag.

Vandmanden 20/1-18/2

I dag kan du opføre dig dårligt, hvilket kan bringe en af dine venner i problemer. Hvis du frådser for meget med pengene, kommer de til at få vinger og flyve bort. Du bør lytte til andres forslag idag - for du vil blive rigere på alle leder og kanter, hvis du kan laere noget nyt eller tilegne dig ny viden.

FISKENE 19/2-19/3

I dag kommer til at blive hård for dig. Specielt hvis du har planlagt udendørs aktivitete­r. Invester ikke penge i noget, du ikke kender til på forhånd. Du vil have en tendens til at tage dine venners problemer over på dine egne skuldre, hvilket kan gøre det svaert for dig at handle.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark