Ekstra Bladet

HANKATTEN KLAR TIL SMUKFEST

- PERNILLE CHRISTENSE­N FOTO: PER LANGE pc@eb.dk

Det kom som et chok, da Kim Larsen i starten af 2018 meddelte, at han var blevet ramt af kraeft.

Nationalsk­jalden måtte aflyse 24 planlagte vinterkonc­erter som følge af prostatakr­aeften og behandling­en af den frygtede sygdom.

'Jeg undskylder mange gange over for både publikum og arrangører.

– Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at vaere klar til sommer', sagde Kim Larsen ifølge Facebook-opslaget, hvor han afslørede sin sygdom.

Aflysninge­rne huede ikke Larsen, fortalt hans manager og guitarist i Kjukken, Jørn Jeppesen, dengang til Ekstra Bladet.

– Han vil meget gerne ud at spille igen, og situatione­n taget i betragtnin­g er han ved godt mod, sagde Jeppesen. Og nu tyder alt heldigvis på, at det ønske går i opfyldelse.

Torsdag eftermidda­g meddelte Jørn Jeppesen i et opslag på Facebook, at det går den helt rigtige vej med 72årige Larsen.

– Det går rigtigt godt fremad med Kim Larsen, og han følger rekreation­splanen fint. Han og bandet ser meget frem til sommer-koncertern­e, skriver han.

Der er endda kommet en ny koncert i kalenderen denne sommer.

’Vi kan i dag også offentligg­øre, at Kim Larsen & Kjukken onsdag 8. august spiller på årets Skanderbor­g Festival – Smukfest 2018.

Det bliver den eneste festivalop­traeden i år. De øvrige er vores egne koncerter.’

Kim Larsen sender samtidig en hilsen til alle de fans, der har taenkt på ham i forbindels­e med sygdommen.

’Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsner, der er sendt til ham bl.a. via denne Facebook-side’, skriver Jørn Jeppesen.

Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak

 ??  ?? Kraeft-ramte Kim Larsen er klar til at spille alle planlagte koncerter over sommeren.
Kraeft-ramte Kim Larsen er klar til at spille alle planlagte koncerter over sommeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark