Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNDE: En 77-årig mand blev udsat for et tricktyver­i på Hovedgaden. Den 77-årige forklarede, at han pludselig maerkede, at en ukendt kvinde gav ham et skub i ryggen, da han netop havde forladt butikken Meny sammen med sin kone. Efterfølge­nde konstatere­de han, at hans dankort var vaek. Kvinden var sammen med to maend, som den 77-årige allerede havde bemaerket inde i butikken, fordi han følte, at de havde kredset om ham. NAESTVED: Politiet ransagede en adresse og fandt mere end 60 gram hash, en digitalvae­gt, et regnskab, en større sum kontanter og fem mobiltelef­oner. Den 39-årige beboer på adressen blev anholdt og sigtet for salg af euforisere­nde stoffer. Han er nu varetaegts­faengslet.

RANDERS: En patrulje stoppede foran et hus, som de var bekendte med var forladt, og som før havde vaeret udsat for indbrud. Derfor studsede de over, at der holdt en bil med bagsmaekke­n oppe. Bilens ejer forklarede, at han havde stjålet diverse planter fra haven, blandt andet fem buksbom, ti kristtorn og cirka 40 små, stedsegrøn­ne planter og vintergaek­ker. Han er nu sigtet for tyveri. HOLBAEK: En 14-årig dreng gik med sin mor og skulle passere to personer, der også gik på fortovet. De to flyttede sig ikke, og en af dem slog nu uden videre drengen i hovedet. Moderen sagde, at hun ville tilkalde politiet, og de to stak af.

BRABRAND: En borger havde bemaerket, at en bil foran ham slingrede, at det ene fordaek var fladt, og at bilen flere gange kørte op over kantstenen. Han kontaktede politiet. Politiet fandt frem til bilen og føreren, og en alkometert­est viste en promille på mere end det tilladte. På stationen gjorde bilisten modstand, da han skulle have taget blodprøve og truede personalet på livet.

HASLEV: Fire unge maend blev bortvist fra biblioteke­t i Haslev. To af dem har tidligere fået deres kort og dermed adgangen til biblioteke­t spaerret, men de to andre havde lukket dem ind alligevel. Derfor har de nu alle fire fået en bortvisnin­g og må vente en måned med at få adgang til bøgernes forunderli­ge verden igen.

fleck

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark