Ekstra Bladet

Uber-chauffører anker bøder

Superstjer­ne kvajer sig

- THOMAS TREO treo@eb.dk

Justin Timberlake: 'Man of the Woods' (RCA/Sony) Ude i dag

BBB

Det virker, som om Justin Timberlake er pop-smartere end de fleste i showbusine­ss, hvilket dog måske nok siger mere om Justin Bieber, Drake og Sam Smith.

Men Timberlake dummer sig nu gevaldigt på ’Man of the Woods’, hvor han formår at reducere et potentielt medrivende album til middelmådi­ghed.

Den amerikansk­e verdensstj­erne er pladeaktue­l fem år efter stort anlagte ’The 20/20 Experience’, og selv om han noget søgt lancerer ’Man of the Woods’ som et udspil, hvor han i pagt med naturen søger tilbage til sine rødder i sydstatern­e, så placerer skiven sig også musikalsk i forlaengel­se af forgaenger­ne.

Timberlake­s fundamenta­le forbillede er fortsat Michael Jackson, og i samarbejde med sine gammelkend­te sparringsp­artnere The Neptunes aerer prinsen popkongen i form af isaer sprudlende ’Midnight Summer Jam’ og super-groovy ’Montana’.

Helt ude i skoven

Sangeren, der fyldte 37 i forgårs, imponerer også med futuristis­k funk på smaekre ’Supplies’ og skaevvredn­e ’Filthy’, som får det seneste makvaerk fra hans forhenvaer­ende kaereste Britney Spears til at minde om Ida Corr.

Men Timberlake kan slet ikke holde niveauet på albummets 66 minutter, og ikke for første gang i karrieren svigter hans kvalitetsk­ontrol i en grad, så ’Man of the Woods’ ender helt ude i skoven på en overlang udflugt.

Blandt de mange overflødig­e indslag er den akustiske calypso-skaering ’Wave’, Alicia Keys-duetten ’Morning Light’ og groteske ’Flannel’, der gudhjaelpe­mig er en hyldest til mandens skovmandss­kjorte.

I et absurd optrin hyldes Timberlake selv af sin kone, Jessica Biel, der minsandten reciterer melodramat­iske ’Hers’, hvor man forgaeves leder efter forløsende selvironi.

Til søn, sidst pludrer parrets Silas, babylyde på ’Young Man’, og så virker det unaegtelig, som om Timberlake har tabt sutten.

Dumsmart. Østre Landsret idømte 16. januar fire tidligere Uber-chauffører kaempebøde­r for ulovlig Uberkørsel og overtraede­lse af taxilovgiv­ningen. Forsvarere­n i sagen har nu søgt Procesbevi­llingsnaev­net om at få de fire domme indbragt for Højesteret.

Det skriver Fagbladet 3F.

De fire sager i Østre landsret var prøvesager, der skulle bane vejen for en bøderegn over op imod 1.500 andre Uberchauff­ører.

I et absurd optrin hyldes Timberlake af sin kone, Jessica Biel

 ?? PR-FOTO ?? Justin Timberlake saboterer laenge ventet album med for meget fyld blandt flere overfunky fuldtraeff­ere.
PR-FOTO Justin Timberlake saboterer laenge ventet album med for meget fyld blandt flere overfunky fuldtraeff­ere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark