Ekstra Bladet

Skulle aldrig have vaeret afsløret

-

Mystikken om Gulddrengs sande identitet var laenge en velbevaret hemmelighe­d. Det aendrede sig en sommerdag i august 2016, hvor Malte Elbert gik rundt i zoologisk have med sin familie.

– Pludselig dukkede der en besked op fra en journalist, der havde fået nys om, at jeg stod bag Gulddreng. Jeg ringede til min manager og sagde, at jeg troede, der ville ske noget nu. Og så haglede det ind med beskeder.

– Jeg kunne se, at Se og Hør havde afsløret min identitet og skrevet, hvor mine foraeldre bor. Lige pludselig gik det meget hurtigt. Min Facebook-side blev bombardere­t med venneanmod­ninger. Siden den dag er der ikke noget, der har vaeret det samme, fortaeller Malte Ebert. – Hvordan det?

– For dér vidste jeg, at jeg for evigt ville blive kaedet sammen med Gulddreng. Det har jeg ikke noget imod, det er bare en ny verden.

– Var det meningen, at Gulddreng nogensinde skulle have afsløret sin sande identitet?

– Hvis alt var gået fuldstaend­igt efter planen, så nej. Så ville jeg have siddet i et troldmands­tårn og skudt tingene afsted, uden at folk vidste, hvem det var. Men da min identitet blev afsløret, blev det en del af historien. Så måtte vi skrive videre på det, fortaeller Malte Ebert.

Gulddreng svarede igen ved at udgive singlen ’Hva’ så’, der gik nummer et.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark