Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er ufatteligt, at Sørine Gotfredsen får så meget spalteplad­s! Hun rammer fuldstaend­igt ved siden af i stort set alt, hun skriver. Senest langer hun ud efter Caroline Wozniacki, fordi hun tjener penge på sponsoraft­aler. Misundelse er en grim ting! Jette Jalking Svinget 8

Holbaek

at Sørine Gotfredsen­s kommentar om Caroline Wozniacki er helt hen i vejret! Hun kalder tennisstje­rnen ’et gennemkore­graferet medieprodu­kt’. Jeg er uenig! Hun er et godt forbillede for mange børn og unge og fortjener ikke den sviner.

Ayan Abdi Ahmed Engvang 15 Holbaek

at det er for dårligt, at unge mennesker tvinges til at bo hjemme, fordi det ikke er muligt at få udeboende SU, før man er 21 år.

Cecilie Blicher

H.C. Andersensv­ej 12 Nykøbing Sjaelland

at det er skraemmend­e, at Socialdemo­kratiet foreslår et 2-tal som gaeldende adgangskra­v til gymnasiet. Det er da oplagt, at gennemsnit­tet bør vaere 7 som mindstemål! Eleverne skal vaere godt klaedt på til at komme i gymnasiet og have en god dømmekraft og forståelse for livets og samfundets opbygning!

Carsten H. Steffensen Sneppevej 53 Stenlille

at jeg gerne vil tigge og bede medierne om at skåne os for disse hallejuja-historier fra USA om ’Danmarks mest kompetente udenrigsmi­nisters’ (ifølge ham selv) møde med den amerikansk­e modpart, Rex Tillerson. Jubelhisto­rierne begyndte, så snart Anders Samuelsen (LA) havde krydset Atlanten.

P. Larsen Dalvangsva­ngsvej 67 Glostrup

at opdragelse i dag åbenbart er en sjaeldenhe­d. Vi ser så mange unge mennesker skabe sig og lave uro i byerne. Det er selvfølgel­ig ikke alle unge mennesker, men det er, som om der bliver flere og flere. Hvor er foraeldren­e, og hvorfor gør de ikke noget ved et så åbenlyst problem? Kevin Baun Carstensen Kasernevej 14 Holbaek

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark