Ekstra Bladet

Måtte søge hjaelp

-

Kampen mod kiloene blev både lang og udfordrend­e, men Christina Jensen var fast besluttet på, at det var nu eller aldrig.

Hendes BMI blev inden det store vaegttab målt til at ligge i kategorien svaer overvaegt (over 30), og hun begyndte at frygte, at hun ville komme til at lide af en masse følgesygdo­mme i fremtiden.

Da Christina gik i gang, smed hun meget hurtigt 15 kilo alene ved at aendre sine madvaner.

Hun var aldrig før nået så langt i en slankekur, selv om hun havde forsøgt adskillige gange. Men med den nye succes fulgte også nye frustratio­ner.

– Derfra gik mit vaegttab lidt i stå. Det var mega frustreren­de, og jeg fik lyst til bare at give op. Det føltes som et nederlag, at jeg var nødt til at få hjaelp fra andre.

Mere selvtillid

For at holde fast i den positive udvikling, fik Christina Jensen hjaelp af Per Nielsen, der er personlig traener og kostvejled­er. Her fik hun de redskaber, hun siden har brugt i sin livsstilso­mlaegning.

I dag har hun tabt sig over 40 kilo. Målet er at nå et BMItal, der kategorise­rer hende som normal (mellem 18,5 og 25), og kampen er endnu ikke slut for den unge kvinde. Hun har dog aldrig haft det bedre med sig selv.

– Jeg har fået meget mere selvtillid, og jeg har fået en helt anden tro på mig selv. Jeg er mere udadvendt og glad, fortaeller hun.

Derfra gik mit vaegttab lidt i stå. Det var mega frustreren­de, og jeg fik lyst til bare at give op

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark