Ekstra Bladet

Find din egen vej

-

Christina arbejder i dag hos en slagter, og det er blandt andet takket vaere arbejdsgiv­erens støtte, at det det har kunne lade sig gøre for hende at aendre livsstil.

– Jeg lavede en aftale med min arbejdsgiv­er om, at jeg ikke behøvede at prøvesmage maden, men at jeg i stedet kan få mine kollegaer til at smage på det, jeg laver. Det har gjort det meget nemmere at holde styr på, hvor meget jeg egentlig spiser, fortaeller hun.

I dag spiser hun ikke laengere overdrevet store portioner. Samtidig taenker hun over, hvad hun spiser, og det har givet pote.

Det bedste råd

Den nye livsstil indebaerer også, at Christina nu har fundet nye glaeder i sin fritid. Hun er begyndt at traene, og hun er isaer blevet rigtig glad for boksetraen­ing og step.

– Jeg har aldrig selv syntes, at jeg har kunnet finde ud af at traene, så det er fedt at have fundet noget, jeg er helt vild med, fortaeller hun.

Efter talrige forsøg med forskellig­e slankekure gennem årene har Christina fundet den vej, der passer til hendes krop og livsstil. Og det er også det bedste råd, hun kan give andre.

Det er vigtigt at indse, at alle mennesker ikke kan tabe sig på samme måde

– Der findes så mange slankekure og forslag til, hvordan man taber sig, men jeg mener, at det handler om, at du finder den livsstilsa­endring, der passer til dig. Det er ikke sikkert, at den vej, der har virket for mig, vil virke for andre. Så det er vigtigt at indse, at alle mennesker ikke kan tabe sig på samme måde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark