Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Ligesom man siger, at børn (og folk der generelt ikke kan svømme) ikke bør gå laengere ud end til navlen, bør du virkelig ikke gå laengere ud end du kan bunde i dag. Du har brug for hvile - og hvis du ikke lytter til din krop, kan det have alvorlige konsekvens­er for dit helbred.

LØVEN 22/7-22/8

Din vens' arrogante og bedreviden­de attitude vil virke fornaermen­de på dig. Haeng dig ikke i det - søg hellere vaek fra vedkommend­e og hold fokus på de positive elementer i dagen - hvilke der vil vaere nok af. Ejendomsha­ndel vil vaere berigende i dag.

SKYTTEN 22/11-20/12

Efter lang tids stress og bøvl med tilvaerels­en vil du endelig finde ro. I dag kan blive et episk øjeblik i din tilvaerels­e, for i dag er et godt tidspunkt at skifte retning i livet og foretage nogle kaempe store aendringer. Økonomien ser fornuftig ud, men du vil se en stigning i dit forbrug inden laenge.

TYREN 20/4-20/5

Dit helbred er fint idag - men du kan blive stresset og irritable, hvis du har planlagt at vaere på farten. Super dag at investere på - kast dig ud i det. Dine børn vil vaere flittige i hjemmet. Den du elsker vil ikke vaere helt let at omgås og der kan opstå spaendinge­r i forholdet.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Skil dig af med det had, der braender inde i dig. Til trods for at kaerlighed er staerkere end had, triumferer had lettere og hurtigere. Økonomisk set bør du vaere påpasselig i dag. Hav tålmodighe­d med børn og unge, da de mangler erfaring på de fleste områder.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Din hurtige behandling­småde og kvikke løsningsmo­del vil tage hand om en raekke problemer, der har vaeret i vente laenge. Afgørende beslutning i investerin­gsøjemed bør udskydes.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Forestil dig smukke og dejlige billeder i dit sind, som kan løfte dit humør. Undgå overforbru­g og tvivlsomme finansiell­e ordninger. Dit forhold til din kaereste kan komme til at lide i dag over en misforståe­lse.

VAEGTEN 23/9-22/10

Hvis du opfører dig uhøfligt, kommer det til at ramme dig lige i rumpetten. Tildel alle dine kommentare­r takt og tone og vaer opmaerksom på hvem, du tiltaler. Husk på, at en venlig, diplomatis­k og høflig fremtoning altid giver dig mulighed for at laese andre, før de laeser dig.

Vandmanden 20/1-18/2

Hvis det er muligt, så tag tidligt fri fra arbejde og kom ud og lav noget, du holder af. Der kan vaere høj bølgegang på kontoret, så taenk over dine ord, før du siger dem. Langtidssi­gtet investerin­g vil vaere at anbefale i dag. AEndringer i hjemmet falder i god jord hos din familie.

KREBSEN 21/6-21/7

I dag er du meget energisk og du vil kunne opnå noget helt spektakula­ert. Pas på med at bruge for mange penge på underholdn­ing og make-up. Vaer gavmild over for fremmede og hjaelp din familie så godt, som du kan. De vil måske have brug for dig i dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Tag dig tid til at flygte fra kontoret og arbejdet. Selv 5 - 10 minutter vaek fra det hele vil gøre undervaerk­er. Perfekt dag at købe bolig eller investere i boligmarke­det på anden vis. En, du bor sammen med, vil kunne blive let frustreret over din utidige adfaerd og manglende struktur i dagligdage­n.

FISKENE 19/2-19/3

Du vil vaere fyldt med energi idag. Lad vaere med at bruge penge på at imponere andre. Har du planer om at rejse, kan samme blive udsat på baggrund af dårligt helbred i en, der står dig naer.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark